Asianajotoimisto Magnusson Oy

Asianajotoimisto Magnusson – fokus kansainvälisessä liikejuridiikassa ja businessosaamisessa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista liikejuridiikan palvelua globaalisti. Omat toimistot Magnussonilla on seitsemässä maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia, Tanska, Venäjä). Pystymme tarjoamaan paikallisen ja kansainvälisen juridiikan palvelut vastaavan yhteyshenkilömme kautta eri toimintamaissamme ja omaamme hyvin laajan, rajat ylittävän kontaktiverkoston kansainvälisiin asianajotoimistoihin.

Asiakkaamme ovat oman alansa huippuosaajia pieniä, keskikokoisia, suuria, suomalaisia ja kansainvälisiä toimijoita.

Osaamisemme on laajempaa kuin pelkkä juridinen neuvonta, sillä monet asiantuntijamme ovat asianajoalan lisäksi toimineet mm. kaupan, teollisuuden, rahoituksen, teknologian ja vakuutusalan yrityksissä. Meidän tehtävämme kumppanina on löytää paras ratkaisu juridisiin ongelmiin asiakasyrityksiemme toiminnan tulevaisuuden kannalta.

Mietimme, että mitä lisäarvoa voimme tuoda asiakkaalle ja panostamme laatuun. Toimintaamme ohjaa rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tehokkuus ja avoimuus.

Lisätietoja Magnussonista ja Magnussonin asiantuntijoista kotisivuillamme.

www.magnussonlaw.com

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy