Kankaisten Golfpuisto Oy

Kankaisten Golfpuisto Oy

Turun alueen golfin pelaamisen mahdollisuudet paranivat entisestään. Turun keskustasta 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Kankaisten Golfpuisto on avattu 27-reikäisenä golfkeskuksena.
Uudet 9 reikää täydentävät aiempaa Suomen Golf of Fame -galleriaan nimetyn arkkitehti Pekka Sivulan suunnittelemaa kenttää. Uusi kenttäosa on profiililtaan nykyistä 18-reikäistä kenttää avarampi ja sitä hallitsevat näyttävät ja monipuolisesti muotoillut hiekkaesteet ja viheriöt. Tyylikkäällä muotoilulla on saatu aikaan maisemallisesti monipuolinen kokonaisuus, jossa on haasteellisia korkeuseroja. Kentän on suunnitellut golfarkkitehti Lassi Pekka Tilander.
Kankainen tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan kolmen yhdeksän reiän kenttäkokonaisuuden omille ja vieraspelaajille, jotka ovat lämpimästi tervetulleita. Kenttien nimet ovat Kartano, Puisto ja Kankas.
Lounaissuomalaisessa kulttuurimaisemassa sijaitseva, vuonna 2002 avattu Kankaisten Golfpuisto on kierrosmäärältään yksi Suomen vilkkaimpia golfkenttiä.