HHJ-kokonaisuus

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) –koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

Kurssi koostuu neljästä puolen päivän mittaisesta jaksosta ja ryhmätyöstä. Kurssilla käydään läpi muun muassa hallituksen rooli, vastuut, riskienhallinta ja työmuodot erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta. Kurssilla on läsnäolopakko.

KEVÄÄN  2022 TURUN KURSSIEN AIKATAULUT JULKAISTU!

Järjestämme Turussa keväällä 2022 kaksi samansisältöistä kurssia (lähitoteutus):

1. kurssi 27.1. – 8.3.2022:   LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ ___

2. kurssi 30.3. – 11.5.2022: LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Etätoteutus-HHJ:t:

Mikäli osallistut mieluummin etäkurssille, voit ilmoittautua Helsingin seudun kauppakamarin järjestämälle kurssille. Turun ja Helsingin
kurssien hinnat ovat vuonna 2022 samat. Katso kaikki etäkurssit tästä.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy