HHJ-kokonaisuus

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) –koulutusohjelman tarkoituksena on aktivoida ja kehittää hallitustyöskentelyä. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä paremmin.

Kurssi koostuu neljästä puolen päivän mittaisesta jaksosta ja ryhmätyöstä. Kurssilla käydään läpi muun muassa hallituksen rooli, vastuut, riskienhallinta ja työmuodot erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta. Kurssilla on läsnäolopakko.

Järjestämme syksyllä 2021 kolme samansisältöistä kurssia. 

SYKSYN 2021 TURUN KURSSIEN AIKATAULUT JULKAISTU!

Järjestämme syksyllä 2021 kolme samansisältöistä kurssia:

1. kurssi 1.9. – 4.10.2021: ___

2. kurssi 7.10. – 9.11.2021:_ _

3. kurssi 4.11. – 30.11.2021: _

 

HUOM! Mikäli kurssia tai sen yksittäistä jaksoa ei koronatilanteen vuoksi voida toteuttaa lähikoulutuksena, voidaan kurssi tai sen jakso(ja) toteuttaa myös etäyhteydellä (ei hybridinä).


MIKÄ ON HHJ-KURSSI? TULE MUKAAN VALTAKUNNALLISEEN HHJ-INFOON VERKOSSA 17.6. klo 14-15

Info on maksuton.

 

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy