HHJ-info 3.10. klo 11–12 (verkkotapahtuma)

Ajankohta ja paikka

Alkaa
3.10.2023
Päättyy
3.10.2023
Tapahtumapaikka
Verkkotapahtuma

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ -kurssin on käynyt jo 15 000 henkilöä, ja HHJ-tutkinnon on suorittanut yli 7 000 henkilöä. Tämä tarkoittaa, että tuhansissa suomalaisissa yrityksissä on kurssien ansiosta keskusteltu johtamisen kehittämisestä, muutettu hallituksen työskentelyä, rohkaistuttu rekrytoimaan ulkopuolisia osaajia hallitukseen ja otettu merkittäviä kehitysaskelia liiketoiminnassa.

HHJ on kasvanut ja kehittynyt yhdestä kurssista ja tutkinnosta kokonaiseksi pk-yritysten hallitustyön kehittämisohjelmaksi. HHJ-kokonaisuus sisältää jo nyt useita kursseja ja koulutuksia, joilla hallituksen pk-yritykselle tuottamaa hyötyä voidaan kasvattaa. Lisäksi HHJ:hin lisätään koko ajan uusia koulutuksia ja sisältöä, jotta sen avulla voi kehittää itseään pitkäjänteisesti hallitustyön tekijänä.

OHJELMA

klo 10:50 Linjat avautuvat, tekniikan testaus
klo 11:00 Tilaisuus alkaa

  • Tilaisuuden avaus, puheenjohtaja Sami Somero, Hallituspartnerit ry
  • HHJ-koulutukset ja valmennukset käytännön hallitustyön kehittämiseksi, johtaja, HHJ-kehitys, Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari
  • Kauppakamareiden HHJ-yhteyshenkilöiden lyhyet esittelyt
  • Keskustelua & kysymyksiä

klo 12:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä kauppakamari- ja Hallituspartneriverkoston kanssa.

Ilmoittautuminen ja osallistuminen:

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena verkossa. Ilmoittautuneet saavat sähköisen kalenterikutsun, josta löytyy osallistumislinkki tapahtumaan. Kalenterikutsut lähetetään tapahtumapäivän aamuna klo 9 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan vasemman yläkulman ILMOITTAUDU-napin kautta lomakkeella viimeistään maanantaina 2.10.

Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat