HHJ-info 5.3. klo 14–15 (verkkotapahtuma)

Ajankohta ja paikka

Alkaa
5.3.2024
Päättyy
5.3.2024
Tapahtumapaikka
Verkkotapahtuma
HHJ logo

Tampereen kauppakamarin ja Hallituspartnereiden vuonna 2005 aloittaman Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ -kurssin on käynyt jo 15 500 henkilöä, ja HHJ-tutkinnon on suorittanut yli 7 600 henkilöä. Tämä tarkoittaa, että tuhansissa suomalaisissa yrityksissä on kurssien ansiosta keskusteltu johtamisen kehittämisestä, muutettu hallituksen työskentelyä, rohkaistuttu rekrytoimaan ulkopuolisia osaajia hallitukseen ja otettu merkittäviä kehitysaskelia liiketoiminnassa.

HHJ on kasvanut ja kehittynyt yhdestä kurssista ja tutkinnosta kokonaiseksi pk-yritysten hallitustyön kehittämisohjelmaksi. HHJ-kokonaisuus sisältää jo nyt useita kursseja ja koulutuksia, joilla hallituksen pk-yritykselle tuottamaa hyötyä voidaan kasvattaa. Lisäksi HHJ:hin lisätään koko ajan uusia koulutuksia ja sisältöä, jotta sen avulla voi kehittää itseään pitkäjänteisesti hallitustyön tekijänä.

Infossa keskustellaan käytännön hallitustyön kehittämisestä ja samalla kuullaan HHJ-koulutuksista. Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena ja sen aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja hallitustyöhön liittyen.

OHJELMA

klo 13:50 Linjat avautuvat, tekniikan testaus
klo 14:00 Tilaisuus alkaa

- Tilaisuuden avaus ja kauppakamareiden HHJ-yhteyshenkilöiden lyhyet esittelyt, puheenjohtaja Sami Somero, Hallituspartnerit ry

- HHJ-koulutukset ja valmennukset käytännön hallitustyön kehittämiseksiJohtaja, HHJ-kehitys Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari

Keskustelua & kysymyksiä

  klo 15:00 Tilaisuus päättyy

  Tilaisuus järjestetään yhteistyössä kauppakamari- ja Hallituspartneriverkoston kanssa.

  Ilmoittautuminen ja osallistuminen:

  Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena verkossa. Ilmoittautuneet saavat sähköisen kalenterikutsun, josta löytyy osallistumislinkki tapahtumaan. Kalenterikutsut lähetetään tapahtumapäivän aamuna klo 9 mennessä.

  Ilmoittaudu mukaan vasemman yläkulman ILMOITTAUDU-napin kautta lomakkeella viimeistään maanantaina 4.3.

  Tilaisuus on maksuton.

  Tervetuloa!

  Tapahtuma on päättynyt.

  Katso tulevat tapahtumat