Jäsenaamukahvi: Kryptovaluuttojen hyödyt yrityksen liiketoiminnalle

Ajankohta ja paikka

Alkaa
21.3.2023
Päättyy
21.3.2023
Tapahtumapaikka
NorthCrypto Oy
Kristiinankatu 9
20100 Turku

Maaliskuun jäsenaamukahvitilaisuutta tiistaina 21.3. klo 9:00–10:00 isännöi NorthCrypto Oy toimistollaan Turun Hansakorttelissa. Tilaisuudessa käsitellään kryptovaluuttojen mahdollisuuksia yrityksen liiketoiminnassa ja käydään läpi lohkoketjuteknologian mahdollisuuksia laajemmin. Tilaisuus on suunnatttu sekä aiheeseen vihkiytymättömälle että lohkoketjuteknologiaan jo perehtyneille.

Kryptovaluutat ja lohkoketjuteknologia yleistyvät normaalissa liiketoiminnassa. Esimerkiksi rajat ylittävissä transaktioissa kryptovaluutta on tehokas vaihdon väline, ja muun muassa amerikkalainen Paypal välittää maksuja kryptovaluutoissa. Lohkoketjuteknologiaa hyödynnetään muun muassa tiedon varastoinnissa ja älysopimuksissa. Tule kuulemaan, miten kryptovaluutta ja lohkoketju voisivat hyödyntää omaa liiketoimintaasi.

Ovet avautuvat klo 8:30.

OHJELMA

8:45 Kahvitarjoilu
9:00 Tilaisuuden avaus
9:05 Kryptovaluuttojen ja lohkoketjuteknologian perusteet, Mikko Soon, Head of Private Banking, NorthCrypto
9:25 Kryptovaluuttojen hyödyt yrityksen liiketoiminnalle, Manu Isto, Private Banker, NorthCrypto
Kysymyksiä, keskustelua
10:00 tilaisuuden päätös

Saapuminen: Kristiinankadulta Naantalin aurinkoisen vierestä sisään, ja heti portaat toiseen kerrokseen, puinen ovi heti vasemmalla, jonka jälkeen lasiovi vasemmalla. Kauppakeskuksen sisältä saavuttaessa toisessa kerroksessa aivan Kristiinankadun puoleisessa päädyssä.

Tervetuloa!

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat