Jäsenaamukahvi: Organisaatiot eivät muutu, vaan ihmiset – onnistuneen muutosjohtamisen avaimet

Ajankohta ja paikka

Alkaa
22.9.2023
Päättyy
22.9.2023
Tapahtumapaikka
Eezyn toimisto
Lemminkäisenkatu 34
Turku

Muutosjohtamisella tarkoitetaan muutoksen inhimillisen puolen johtamista. Miksi inhimillinen muutos on niin tärkeä? Koska organisaatiotasolla muutos tapahtuu vain, kun yksilöt muuttavat toimintaansa. Tämä on yksinkertainen, mutta usein huomiotta jäävä fakta.

Tervetuloa perjantaina 22.9. klo 8:45–10:00 yhteistyössä Eezy Flown kanssa järjestettäville muutosjohtamisen aamukahveille, jossa Teppo Kolehmainen esittelee henkilökohtaisen muutoksen ADKAR-mallin ja kertoo, miten malli auttaa johtamaan muutosta niin, että sen hyödyt yritykselle toteutuvat.

Eezy Flown edustama Prosci-metodiikka on kokonaisuus johtajille, muutoksesta vastuullisille ja projektipäälliköille erilaisten muutoshankkeiden tulokselliseen johtamiseen. Se tuo esiin sekä muutoksen onnistumiseen vaikuttavat käsitteet että käytännönläheiset keinot muutoksen edistämiseen henkilö- ja organisaatiotasolla.

OHJELMA

8:30 Aamukahvit tarjolla

8:45 Tervetuloa

  • Henkilökohtaisen muutoksen ADKAR-mallin esittely
  • Kohti muutoshankkeiden parempia tuloksia
  • Kysymyksiä ja keskustelua

10:00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Eezy Oyj on työelämän asiantuntijayhtiöryhmä, joka kattavalla palveluvalikoimallaan vastaa suomalaisen työelämän muuttuviin tarpeisiin. Eezy Groupin monipuolinen tarjoama mahdollistaa toimimisen kokonaisvaltaisena HR-kumppanina asiakkaille ja yksilöille. Eezy Flow on puolestaan Prosci-muutosjohtamisen metodiikan ainoa edustaja Suomessa.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat