Jäsenaamukahvi: Toiveikkaampi tulevaisuus – vastuullisuudesta kilpailuetua pk-yrityksille

Ajankohta ja paikka

Alkaa
13.9.2023
Päättyy
13.9.2023
Tapahtumapaikka
BioCityn Presidentti-auditorio
Tykistökatu 6
20520 Turku

Menestyvissä yrityksissä vallitsee vahva usko tulevaan; nähdään muuttuva maailma mahdollisuutena, joka haastaa ja samalla mahdollistaa uutta liiketoimintaa. Mutta miten erottaudutaan kilpailijoista ja saavutetaan kauaskantoinen ja luottamuksellinen suhde niin asiakkaisiin kuin muihin yrityksen tärkeisiin sidosryhmiin? – Onko yrityksessänne pysähdytty miettimään vastuullisuutta laaja-alaisesti?

Tervetuloa yhteistyössä OP Turun Seudun Yrityspankin kanssa järjestettäville aamukahveille keskiviikkona 13.9. klo 8:45 BioCityn Presidentti-auditorioon. Vastuullisuus on noussut avaintekijäksi nykypäivänä yritysstrategioita kehitettäessä. OP Turun Seudun Yrityspankki haluaa olla mukana tukemassa tätä kehitystä ja näyttämässä suuntaa kohti toiveikkaampia tulevaisuuksia. Tilaisuudessa tarkastellaan yritysten toiveikkaampia tulevaisuuksia vastuullisuuden ja sen tuoman kilpailuedun näkövinkkelistä.

OHJELMA

8:45 Aamukahvit ja sämpylät tarjolla

9:00 Tervetuloa! Tilaisuuden avaa OP Turun Seudun Yrityspankin asiakkuus- ja myyntipäällikkö Annika Pöysti

Vastuullisuudella kilpailuetua – mitä, miksi, miten?, Senior ESG Specialist Ulla Hansmann, OP Ryhmä, ja yritysvastuun asiantuntija Anne Vanhala, Keskuskauppakamari

Yrityscaset vastuullisuudesta
Case Restatop, toimitusjohtaja Minna Knifsund, Restatop
Vastuullisuus, näin me teemme sen – case Rester, R&D Manager Kirsi Jaakkola, Rester

Kysymyksiä ja keskustelua

10:45 Tilaisuus päättyy. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella puhujien kanssa.

Tervetuloa!

OP Turun Seutu on Suomen suurimpia osuuspankkeja ja osa OP Ryhmää. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Meillä tehdään merkityksellistä työtä: mahdollistamme asiakkaidemme unelmia sekä tuemme ja turvaamme heitä eri elämäntilanteissa. Meillä on lähes 150 000 asiakasta, asiakasliiketoimintamme on 8,6 miljardia euroa ja hoidamme 2,5 miljardilla asiakkaidemme varallisuutta. Pankissamme työskentelee yli 200 finanssialan ammattilaista. Henkilökuntamme hyvinvointi on meille kunnia-asia.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat