Jäsenaamukahvit: Keinoäly tiedonhallinnan ja automatisoinnin työkaluna ja kilpailuedun kasvattajana

Ajankohta ja paikka

Alkaa
12.9.2024
Päättyy
12.9.2024
Tapahtumapaikka
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Coco-kabinetti
Humalistonkatu 2
20100 Turku

Ilmoittautuminen

Maksuton jäsentilaisuus 0 €

Tervetuloa tutustumaan keinoälyn tarjoamiin huikeisiin mahdollisuuksiin tiedonhallinnassa ja prosessien automatisoinnissa. Aamupalatilaisuus järjestetään torstaina 12.9. klo 9:00–10:30 yhteistyössä Wellbitin (WB Solutions Finland Oy) kanssa. Tilaisuudessa kuulet konkreettisin asiakasesimerkein, miten voit lisätä omaa kilpailuetuasi automatisoimalla organisaatiosi eri toimintoihin liittyvät prosessit.

Keinoälyn hyödyntäminen ei ole 'tulevaisuuden asia' – se palvelee sinua jo nyt. Tervetuloa mukaan tämän ajankohtaisen aiheen äärelle keskustelemaan ja verkostoitumaan.

  OHJELMA

  8:30 Solo-hotelliaamiainen

  9:00 Tervetuloa

  Keinoäly tiedonhallinnan ja prosessien automatisoinnin työkaluna ja oman kilpailuedun kasvattajana
  Alustamassa:
  Sami Juvonen, johtaja, Ricoh Finland Oy
  Erkki-Jussi Welling, toimitusjohtaja, Wellbit

  Kysymyksiä ja keskustelua

  10:30 Tilaisuus päättyy

  Erkki-Jussi Welling
  Erkki-Jussi on auttanut yrityksiä ja muita organisaatioita menestymään jo 26 vuoden ajan. Uteliaisuus nykyisten toimintojen tehostamiseen ja kyseenalaistamiseen on yksi Erkki-Jussin voimakkaimmista piirteistä. ”Rinnastan itseni hyvään lääkäriin, joka selvittää perusteellisesti ongelman syyn ja poistaa sen.”

  Sami Juvonen
  Sami keskittyy ihmiskeskeisillä ratkaisuilla tuomaan asiakkaiden ihmisten parhaat puolet esiin. On kyse sitten työtilakokemuksen parantamisesta tai liiketoimintaprosessien automatisoinnista, niin oikeilla ratkaisuilla voidaan parantaa yhteistyötä, tehostaa työntekijöiden tehokkuutta ja vapauttaa resursseja keskeisiin liiketoimintoihin. “Ratkaisujen keskiössä on aina ihminen, sillä menestyvät ihmiset luovat menestyviä organisaatioita.”

  Wellbit (WB Solutions Finland Oy) taistelee tehokkaamman työn puolesta. Uskomme siihen, että uusia asioita ei kannata tehdä vanhoin menetelmin. Selvitämme kunkin asiakkaan kanssa yhdessä merkityksellisimmät kehityskohteet. Olemme parhaimmillaan säästäneet asiakkaillemme useita satoja tuhansia euroja vuositasolla hyödyntämällä keinoälyä ja erityisesti kyseenalaistamalla vanhat prosessit ja käytänteet.

  Tervetuloa mukaan!

  Kategoriat:Tapahtuma, Maksuton jäsentapahtuma