Jäsenaamukahvit: Pakotteet ja rahanpesun estäminen osana vastuullista liiketoimintaa

Ajankohta ja paikka

Alkaa
15.2.2024
Päättyy
15.2.2024
Tapahtumapaikka
Scandic Hamburger Börs
Kauppiaskatu 6
20100 Turku

Tervetuloa torstaina 15.2. yhteistyössä Lexia Asianajotoimisto Oy:n kanssa Scandic Börsissä järjestettävään aamukahvitilaisuuteen kuulemaan ja oppimaan pakotteiden ja rahanpesun estämisen huomioimisesta osana vastuullista liiketoimintaa.

Rahanpesulaki ulottuu moniin erilaista liiketoimintaa harjoittaviin toimijoihin. Perinteisten finanssialan toimijoiden lisäksi laki koskee myös mm. vakuutusedustajia, kiinteistönvälitysliikkeitä, perintätoiminnan harjoittajia ja kirjanpitäjiä sekä monia muita. Rahanpesulain piiriin kuuluminen tuo monenlaisia velvoitteita.

Pakotteet puolestaan koskevat kaikkia toimijoita toimialasta riippumatta. Toimijoilla on vastuu siitä, että niiden liiketoimet eivät johda pakotteiden rikkomiseen. Pakotteiden rikkomisesta voi seurata rikosoikeudellisia tai hallinnollisia seuraamuksia, mutta myös merkittävää mainehaittaa.

Tule aamukahvien ääreen kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta asiantuntijoiden kanssa.

Lexian jäsentilaisuus

  OHJELMA

  8:45 Aamukahvit tarjolla

  9:00 Tilaisuuden avaussanat, Partner Janne Röytiö, Lexia

  Pakotteet ja rahanpesun estäminen osana vastuullista liiketoimintaa, alustamassa Counsel Hanna Huttunen ja Counsel Katariina Pesonen, Lexia

  10:00 Tilaisuus päättyy

  Tervetuloa mukaan!

  Lexia yhdistää juridisen huippuosaamisen positiiviseen palveluasenteeseen ja tarjoaa kokonaisvaltaiset liikejuridiikan palvelut noin 70 asiantuntijan voimin Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Lexia haluaa luoda asiakkaalle arvoa ja tuoda mielenrauhaa. Lexian tavoitteena on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

  Tapahtuma on päättynyt.

  Katso tulevat tapahtumat