Jäsenaamukahvit: Tulevaisuudenkestävä ja nuoria houkutteleva työnantajabrändäys

Ajankohta ja paikka

Alkaa
24.5.2024
Päättyy
24.5.2024
Tapahtumapaikka
Eezyn toimisto
Lemminkäisenkatu 34
20520 Turku

Aikamme suurten kysymysten ratkaiseminen ilmastonmuutoksesta tekoälyyn edellyttää jokaisen sukupolven ainutlaatuisten vahvuuksien yhdistämistä. Monet yritykset kamppailevat houkutellakseen Y- (millenniaali) ja Z-sukupolvien kykyjä, puhumattakaan sukupolvien välisen älykkyyden hyödyntämisestä. Tämä ei ole vain menetetty tilaisuus – se on myös riski, joka heikentää yrityksen kykyä ennakoida tulevaisuutta ja sopeutua siihen.

Tervetuloa perjantaina 24.5. klo 9.00–10.30 yhteistyössä Eezy Flown kanssa järjestettäville aamukahveille kuulemaan, miten The NextGen -projekti auttaa organisaatioita houkuttelemaan ja voimaannuttamaan seuraavan sukupolven työvoimaa ja edistämään sukupolvien välistä yhteistyötä.

Tilaisuudessa pääset työskentelemään nuorten aikuisten ammattilaisten kanssa ja keskustelemaan yritysten veto- ja pitovoimasta. Ohjelma sisältää myös inspiroivan alustuksen nuorten odotuksista työelämää ja johtamista kohtaan sekä roundtable-keskustelun NextGen-verkoston nuorten ammattilaisten kanssa. Nuorten avulla on mahdollista sytyttää muutoksen kipinä omassa organisaatiossasi!

Jäsenaamun tarjoaa Eezy Flow yhdessä The NextGen -projektin verkoston kanssa. Tilaisuutta isännöivät Miikka Uurto ja Heikki Leskinen.

  OHJELMA

  8:45 Aamukahvit tarjolla

  9:00 Tervetuloa

  Nuorten odotukset työelämää ja johtamista kohtaan -alustus

  Roundtable keskustelu nuorten ammattilaisten kanssa

  Kysymyksiä ja keskustelua

  10:30 Tilaisuus päättyy

  Mahdollisuus jatkaa keskusteluita

  Varaa heti paikkasi, sillä niitä on rajallisesti – ensimmäiset 30 ilmoittautujaa mahtuu mukaan.

  Yhdessä me teemme entistäkin parempaa työelämää!

  Eezy Flow on vaikuttavien muutosten aikaansaamisen yritys ja yhteisö, jossa erilaisia muutoksia analysoidaan, muotoillaan, toteutetaan sekä varmistetaan. Me saamme aikaa huomattavaa muutosta!
  The NextGen Project on nuorten ammattilaisten verkosto, joka auttaa organisaatioita houkuttelemaan ja voimaannuttamaan seuraavan sukupolven kykyjä ja edistämään sukupolvien välistä yhteistyötä tämän päivän kiireellisimpiin haasteisiin vastaamiseksi.

  Tapahtuma on päättynyt.

  Katso tulevat tapahtumat