Jäsenaamupala: Osaaminen yrityksen menestystekijänä

Ajankohta ja paikka

Alkaa
31.1.2024
Päättyy
31.1.2024
Tapahtumapaikka
Scandic Julia
Eerikinkatu 4
20100 Turku

Miten henkilöstön osaamisen tunnistaminen tekee näkyväksi yrityksen osaamispotentiaalia? Miten osaamisen tunnistamisella voidaan helpottaa osaajapulasta kärsivien yritysten tilannetta? Työpaikka hyötyy osaamisen tunnistamisesta esimerkiksi tehdessään osaamisen kehittämisen suunnitelmia ja se voi auttaa kohdistamaan työntekijät osaamistaan vastaaviin tehtäviin sekä kehittämään osaamistaan työssä.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan näistä teemoista Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr:n ja Turun kauppakamarin yhteistyössä järjestämään tilaisuuteen keskiviikkona 31.1. klo 9:00-10:00 Scandic Juliaan maittavan aamupalan äärelle.

  OHJELMA

  8:30 Hotelli Scandic Julian aamupala tarjolla

  9:00 Tilaisuuden avaus, Tanja Vanharanta, toimitusjohtaja Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr

  Osaaminen yrityksen menestystekijänä, Sakari Tiitta, aluepäällikkö

  Osaamisen tunnistaminen yrityksissä, Tuija Nyby, vastaava ohjaaja

  Yhteenveto ja päätössanat, Tanja Vanharanta, toimitusjohtaja

  10:00 Tilaisuus päättyy

  Tervetuloa mukaan!

  Sosiaalipalvelusäätiö Ote sr on vuonna 1997 perustettu Varsinais-Suomen alueella toimiva yhteiskunnallinen, voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea vaikeassa työmarkkina- asemassa olevien henkilöiden koulutusta, kouluttautumista ja työllistymistä ja järjestää tätä tukevaa toimintaa tiiviissä yhteistyössä kuntien, Varhan, elinkeinoelämän ja alueen oppilaitosten kanssa.

  Tapahtuma on päättynyt.

  Katso tulevat tapahtumat