Kuntakahvit: Mitä kuuluu Parainen?

Ajankohta ja paikka

Alkaa
7.2.2023
Päättyy
7.2.2023
Tapahtumapaikka
Råttis (Kamu)
Skräbbölentie 2
21600 Parainen

Tervetuloa kuntakahveille tiistaina 7.2. klo 8:30–10:00 kuulemaan ja keskustelemaan Paraisten tulevista kehitystoimista ja palveluista yrityksille.

Tilaisuudessa pureudutaan erityisesti saaristokaupunki Paraisten ja alueen yritysten tekoihin kestävän kehityksen, vastuullisuuden ja ilmaston muutoksen hillinnän saralla. Yrityspuheenvuoroissa korostuvat vastuullisuusteot osana kannattavaa liiketoimintaa.

OHJELMA

8:00 Kahvitarjoilu
8:30 Tilaisuuden avaus
Paraisten ajankohtaisia kuulumisia

  • Kaupunginjohtaja Patrik Nygrén
  • Elinvoimapäällikkö Maria Leppäkari
  • Kansanedustaja Sandra Bergqvist
  • Q Powerin ratkaisut ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun, toimitusjohtaja Eero Paunonen, Q Power
  • Tiekartta 2030 – ilmastotavoitteet käytäntöön, tuotantojohtaja Tommy Ranta, Finnsementti Oy
  • Turun kauppakamarin terveiset

Kysymyksiä ja keskustelua
10:.00 Tilaisuuden päätös

Tervetuloa!

Saapuminen: Tilaisuus järjestetään ravintola Råttiksen (Kamu) tiloissa osoitteessa Skräbbölentie 2, Parainen. Tarjoilujen mitoittamisen vuoksi sitovat ilmoittautumiset viimeistään 5.2.2023. Tilaisuus on avoin kaikille Turun kauppakamarin jäsenyrityksille sekä muille alueen yrityksille.

Turun kauppakamarin kuntakahvit ovat kunnan ja yrityksien tapaamisia, jotka nostavat kuntien elinkeinoelämän eteen tekemän työn valokeilaan ja tarjoavat foorumin yhteiselle keskustelulle. Tilaisuuksissa esitellään uusia palveluita ja yritysalueita sekä kuullaan paikallisten yritysten arjesta. Tilaisuus on tarkoitettu niin kunnassa jo toimiville kuin siellä toimimisesta kiinnostuneille yrityksille sekä kunnan virkamiehille ja luottamushenkilöille.

Kuva: www.pargas.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat