Osakeyhtiön tilinpäätös 2021 - Turun Kauppakamari

Osakeyhtiön tilinpäätös 2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
27.1.2022
Päättyy
27.1.2022
Tapahtumapaikka
Verkko, Kauppakamarin kokoustilat Helsinki

Ilmoittautuminen

Lippuja ei ole enää tarjolla.
Henry Kampman

Osakeyhtiön tilinpäätös 2021

Tervetuloa hybridi koulutukseen 27.01. klo 8.45 - 15.30. Koulutukseen voi osallistua joko Helsingin kauppakamarin koulutustiloissa tai verkossa.

Koulutuksessa käydään läpi osakeyhtiön tilinpäätös käytännönläheisesti. Koulutuksessa käsitellään merkittävimmät kirjanpitolain säännökset ja niiden vaikutukset laadittaviin tilinpäätöksiin.

Vaikkakin sähköisen taloushallinnon merkitys ja sen hyödyntäminen korostuu entisestään, niin erittäin merkittävä asia informatiivisen ja laadukkaan tilinpäätöksen kannalta on nykyäänkin tilinpäättäjän oma vahva ammattitaito, jota koulutuspäivän aikana pyritään syventämään.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta siitä, että yrityksen tilinpäätös on laadittu asianmukaisesti ja se täyttää niin yrityksen omistajien, viranomaisten kuin muidenkin sidosryhmien siihen kohdistamat tarpeet voimassa olevan tilinpäätösnormiston näkökulmasta.


Hyödynnä lisäosallistujan etu! Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

Kategoriat:Koulutus, Etä/Lähi