Suomi ja Eurooppa muutoksessa – Yritykset osana varautumista ja huoltovarmuutta

Ajankohta ja paikka

Alkaa
25.8.2022
Päättyy
25.8.2022
Tapahtumapaikka
Turun kaupunginteatterin lämpiö / Virtuaalinen tilaisuus
Itäinen Rantakatu 14
20800 Turku
Eurooppa-foorumin logo

Tervetuloa torstaina 25.8. klo 13:00–13:45 Turun kauppakamarin tilaisuuteen Suomi ja Eurooppa muutoksessa – Yritykset osana varautumista ja huoltovarmuutta.

Tapahtuma järjestetään osana Eurooppa-foorumia ja siihen voi osallistua paikan päällä Turun kaupunginteatterin lämpiössä tai virtuaalisesti.

Tilaisuudessa keskustellaan varautumisesta ja huoltovarmuudesta. Yritykset ovat merkittävässä roolissa Suomen huoltovarmuuden ylläpitämisessä ja tämä luo paitsi velvoitteita niin myös mahdollisuuksia. Avauspuheenvuoron pitää Huoltovarmuuskeskuksen strategiajohtaja Nuutti Nikula. Toisena puhujana on sisäministeriön neuvotteleva virkamies Eero Kytömaa.

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko paikan päällä vai etänä. Etäosallistujat saavat tilaisuuden linkin sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Näet Eurooppa-foorumin koko ohjelman tästä.

Eurooppa-foorumi on alusta yhteiskunnalliselle keskustelulle, jossa pohditaan Suomen tämänhetkistä ja tulevaa roolia Euroopassa ja Euroopan unionissa pidemmän aikavälin perspektiivistä. Eurooppa-foorumissa tapaavat ihmiset elämän eri osa-alueilta: eri näkemyksiä edustavat poliittiset päättäjät, kansalaisjärjestöt, elinkeinoelämä, työmarkkinajärjestöt, asiantuntijat ja kansalaiset.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat