Tulevaisuuden johtajuus -seminaari

Ajankohta ja paikka

Alkaa
6.10.2022
Päättyy
6.10.2022
Tapahtumapaikka
Turun kauppakorkeakoulu, Osuuskauppa-sali
Rehtorinpellonkatu 3
20500 Turku
Kuvituskuva Tulevaisuuden johtajuus-seminaariin

Millaista on johtajuus vuonna 2030 ja millaisia taitoja johtaja silloin tarvitsee? Tulevaisuuden johtajuus -aamupäivä perehtyy huomisen johtajuuden kysymyksiin luovuuden, digitalisaation ja jatkuvan oppimisen kautta.

Nuoret kaipaavat tulevaisuuden työelämältä ja johtajuudelta entistä enemmän inhimillisempää lähestymistapaa. Johtajan olemassaolon syy on ennen kaikkea olla työntekijöitänsä varten, kertoo vuoden alussa teetetty Nuoret ja johtajuus –tutkimus.

Keynote-puheenvuoron pitää tietokirjailija, toimittaja ja Turun kauppakorkeakoulun työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä. Puheenvuoron jälkeen lavalla nähdään kaksi keskustelua johtajuudesta teemoilla luovuus ja jatkuva oppiminen sekä digitalisaation johtaminen. Keskusteluiden panelistit julkistetaan lähempänä tilaisuutta.

OHJELMA

8:30 Aamukahvi
9:00 Tilaisuuden avaus

  • Laura Sarparanta, TYÖ2030
  • Keynote-puheenvuoro: Pauli Aalto-Setälä, työelämäprofessori, Turun kauppakorkeakoulu
  • Paneelikeskustelu: Luovuuden ja oppimisen johtaminen
    Keskustelua, kysymyksiä
  • Paneelikeskustelu Digitalisaation johtaminen ja johtamisen digitalisaatio
    Keskustelua, kysymyksiä.

11:15 Tilaisuuden päättäminen

Tilaisuus järjestetään 6.10. kello 912 Turun kauppakorkeakoulun Osuuskunta-salissa (Rehtorinpellonkatu 3). Aamukahvit ja -sämpylät tarjolla klo 8:30 alkaen. Tilaisuuteen otetaan 200 ilmoittautunutta.

Tapahtuman juontaa TYÖ2030-työelämän kehittämiskonsultti Laura Sarparanta.

TYÖ2030-ohjelmassa kehitetään uudenlaisia toimintatapoja yhdessä työpaikkojen, toimialojen ja asiantuntijoiden kanssa sekä kannustetaan kokeiluihin. Vuonna 2020 käynnistynyt TYÖ2030-ohjelma on osa hallitusohjelmaa, ja sen on tarkoitus jatkua yli hallituskausien aiempien kansallisten työelämän kehittämisohjelmien tapaan. Ohjelman operatiivisesta toteutuksesta vastaa Työterveyslaitos.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä työn ja työnhyvinvoinnin kehittämisohjelma TYÖ2030, Turun yliopiston johtamiskoulutusyksikkö TSE exe, Turun Seudun Ekonomit ry ja Turun kauppakamari.

Ilmoittautuminen Turun Seudun Ekonomien verkkosivun kautta.

Tervetuloa!

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat