Virtuaalinen jäsenaamukahvi: Jaettu johtajuus – nykyaikainen työnantajabrändi kilpailuetuna

Ajankohta ja paikka

Alkaa
31.5.2022
Päättyy
31.5.2022
Microsoft Teams

Maksuton jäsentilaisuus 0 €
Kuvituskuva

Tervetuloa tiistaina 31.5. klo 9:00–10:00 Turun kauppakamarin virtuaaliseen jäsenaamukahvitilaisuuteen, jonka aiheena on jaettu johtajuus - vahva työnantajabrändi kilpailuetuna. Tilaisuudessa kuulet tuoreen Nuorkauppakamarin johtajuusbarometrin tulokset.

Mitä tulevaisuuden osaajat edellyttävät yrityksen johtamiselta? Kuinka johtajuutta tulisi kehittää, jotta tulevaisuudessa ihmiset voisivat työpaikoilla paremmin ja yritykset tuottaisivat entistä enemmän hyvinvointia ja elinvoimaa Suomeen?

Tilaisuudessa saat myös konkreettisia keinoja johtajuuden arvioimiseen ja kuulet millaista työtä tekee yksi alueen johtajuushautomoista - Nuorkauppakamari.

9:00 Tilaisuuden avaus
Avauspuheenvuoro: Sanna Leminen, nuorkauppakamarikillan puheenjohtaja; palvelumuotoilija, Turun kaupunki

Hyvä johtajuus menestymisen keskiössä, Mari Männistö, asiakkuusjohtaja, Nitro; kansallinen puheenjohtaja, Suomen Nuorkauppakamari
Kysymyksiä ja keskustelua