”Kaikkea ei tarvitse opetella kantapään kautta”

Kuvassa Saku Kanasuo

Ojarannan Rakennus Oy:n toimitusjohtaja Saku Kanasuo on osallistunut useampana vuotena erilaisiin koulutuksiin. Takana ovat mm. HHJ Puheenjohtajakurssi ja Hyväksytty Hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi. (Lue lisää koulutuksista!)

Työn ohessa järjestettävät koulutukset ovat tuoneet tekemiseen hyviä uusia näkökulmia. Kanasuolle juuri verkostoituminen ja sparraus on ollut tärkeää.

”Kauppakamarin koulutukset ovat olleet tosi hyviä ja kouluttajat päteviä”, hän kehuu.

Kanasuo pitää mielekkäänä kouluttautumista jo siksikin, että siinä astuu hetkeksi ulos omasta piiristään ja näkee kuinka muut asioita tekevät ja hoitavat.

Hallitustyöskentelyyn liittyvät koulutukset tuovat merkittävää apua myös yrityksen kehitystyöhön ja auttavat havainnoimaan:

”Kaikkea ei aina tarvitse opetella kantapään kautta. Kun erilaisten ja erikokoisten yritysten tekijät ovat koolla, saa hyviä ajatuksia.”

HHJ-koulutuksen hän on käynyt hybridinä ja se onnistui hyvin niinkin. Mielekkäimpiä ovat kuitenkin kasvokkaiset koulutukset, joihin toivottavasti taas pian päästään. Kanasuo suorittaa parasta aikaa myös liiketalouden tutkintoa työn ohessa ja tarttuu varmasti myös tulevaisuudessa mielenkiintoisiin koulutuksiin.

Koski Tl:ssä sijaitsevalla Ojarannan Rakennuksella on parhaillaan menossa useita mielenkiintoisia rakennushankkeita. Lohjan Asuntomessujen alueelle on valmistumassa 6-kerroksinen kerrostalo sekä hoivakodin ja päiväkohdin yhdistelmärakennus. Yritys toimii näissä pääurakoitsijana. Lisäksi urakointeja tehdään parhaillaan mm. Salon akkutehtaalla, Loimaalla ja Raaseporissa.

Kategoriat:Koulutus