Anna suven jatkua -somekampanjan kuvat sykähdyttivät. Saaristomeren maisemilla voittoon

Kuvassa nainen ja mies pyöräilevät Ruissalossa.

Viestintä- ja markkinointivaliokunnan sekä matkailuvaliokunnan yhdessä ideoima #annasuvenjatkua-somekampanja kannusti jakamaan kuvia Varsinais-Suomen ”mansikkapaikoista”. Kampanjalla haluttiin muistuttaa, että ainutlaatuinen Varsinais-Suomi on käyntikohteita täynnä vielä kesälomakauden päätyttyäkin.

Kampanjaan osallistui Twitterin ja Facebookin kautta 110 kuvaa, joista raati valitsi sykähdyttävimmäksi kuvaksi Ilkka Rytkölän elokuussa ottaman kuvan Iniön Norrbyn luontopolun näköalapaikalta:

”Olen vuosien mittaan liikkunut paljon Saaristomerellä ja etsinyt hyviä näköalapaikkoja. Hienoja paikkoja ovat esimerkiksi Hirvensalon Maanpään kalliot, Vepsän kalliot, Uutiskuuva Rymättylässä, sekä yllättäen Ruissalo Span 5.kerros”, kertoo voittoisan kuvan ottanut Rytkölä.

Rytkölällä on hyvä vinkki muillekin kampanjaan osallistuneille kuvien hyödyntämiseen:

”Käytä maisemavalokuvia tietokoneen näytönsäästäjänä ja pääset vaikka keskellä talvea palaamaan kesän parhaimpiin hetkiin ja tunnelmiin.”

Rytkölä palkittiin TOK:n hotellilahjakortilla. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin hotellilahjakortti Scandic-hotelleihin ja siinä arpaonni suosi Krista Ahosta.

Kiitos kaikille osallistuneille upeista kuvista. Annetaan suven jatkua Varsinais-Suomessa!