Keskusta-alue eläväksi

Uki Outlet

Outlet tuo kesätöitä nuorille

Perjantaina 18.5. Uudenkaupungin keskustassa aukeava Uki Outlet kerää saman katon alle kymmeniä laadukkaita brändejä ja tuhansia tuotteita. Viime kesänä ensimmäistä kertaa toteutettu suosittu myymäläkonsepti saa jatkoa tulevana kesänä.

Kesän ajan palvelevassa Uki Outlet myymälässä on sekä paikallisten että muualta tulevien yritysten tuotteita. Mukaan innostuivat tänäkin vuonna tunnetut brändit, kuten Lumene, Luin Living ja Globe Hope.

– Uki Outlet on jälleen yksi konkreettinen toimi keskusta-alueen elävöittämiseksi. Toivottavasti ihmiset innostuvat kauempaakin lähtemään ostoksille ja tutustumaan kaupunkiin, sanoo Uudenkaupungin kaupungin elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen.

Outlet-myymälä halutaan mahdollisimman keskeiselle paikalle, jotta se olisi helposti sekä paikallisten että turistien löydettävissä. Sopiva tila löytyi Koulukadulta, K-market Pikkuherkun alakerrasta.

Kulku myymälään on marketin pääovista. Toki myymälään pääsee myös lastenvaunuilla ja pyörätuolilla. Esteetön kulku on rakennuksen takakautta.

– Iso plussa myymälän toteuttamisessa on myös se, että pystymme tarjoamaan paikallisille nuorille kesätöitä, Heinonen iloitsee.

Uki Outlet on avoinna joka päivä koko kesän ajan, aina elokuun puoliväliin saakka. Myymälä palvelee päivittäin klo 10-18, heinäkuussa on pidennetty aukiolo arkisin klo 10-20.

Outlet-myymälässä maksuvälineenä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit.