Turun kauppakamarin hallituksen puheenjohtajaksi Panu Routila

Panu Routila on Turun kauppakamarin uusi hallituksen puheenjohtaja

Turun kauppakamarin syyskokous valitsi 21.11. uudeksi puheenjohtajakseen hallitusammattilaisen Panu Routilan, Syväranta Group Oy. Ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa Bayer Oy:n tuotantojohtaja Tomi Penttilä. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin uutena toimitusjohtaja Linda Langh, Pesupalvelu Hans Langh Oy.

Turun kauppakamari vahvisti syyskokouksessaan myös ensi vuoden teemansa, joka on Lumovoimainen ja uudistuva Varsinais-Suomi. Turun kauppakamari julkisti samassa yhteydessä myös koko vuoden jatkuneen visiotyön tuloksia.

Varsinais-Suomen elinkeinoelämän kilpailukykyä ja veto- ja pitovoimaa vahvistavat toimet ovat Turun kauppakamarille keskeisiä.

”Erityisesti osaamiseen ja työvoimaan liittyvät kysymykset nousevat kaikissa yhteyksissä vahvasti esille”, korostaa uusi puheenjohtaja Routila ja jatkaa:

”Alueen saavutettavuuden ja toimintaympäristön jatkuva kehittäminen vaativat laajaa yhteistyötä – olemmehan Suomen portti länteen ja maailmalle.”

Turun kauppakamarilla on tällä hetkellä yli 1900 yritysjäsentä.

”Se tarkoittaa huikeaa määrää elinvoimaa ja kasvumahdollisuuksia. Yhteistyötä tekemällä voimme osaltamme edistää ja tukea jäsentemme onnistumisia”, painottaa Routila.

Kategoriat:Uutinen