Spottivalossa: Hansdotter

Hansdotterin myyntijohtaja Tomi Virtanen

Spottivalossa: Hansdotter

Hansdotter on strateginen markkinointiviestintätoimisto, joka tekee asiakkaansa ymmärrettäväksi, erottuvaksi ja muistettavaksi.

”Palveluna se saattaa tarkoittaa esimerkiksi brändin kirkastamista, markkinointi- tai digistrategian laadintaa, monikanavaisen markkinointikampanjan toteutusta, videoita, animointeja tai uuden verkkopalvelun rakentamista. Tavoitteena on aina asiakkaan liiketoiminnan kasvattaminen ja kasvun esteiden poistaminen”, kertoo myyntijohtaja Tomi Virtanen. 

Yrityksen vahvuuksia ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys ja asiakkaan kuunteleminen. Virtasen kohdalla eniten hyötyä on ollut hänen startup-taustastaan sekä kattavista verkostoista, jotka auttavat laaja-alaisessa työssä.

”Osaamme löytää oikean ongelman ja kehittää yhdessä asiakkaan kanssa siihen ratkaisun.”

Hehkutusta saavat lisäksi ”aivan huikeat” asiakkaat ja työporukka. Kaikessa toiminnassa panostetaan vuorovaikutukseen ja läsnäoloon, jotka synnyttävät luottamusta. Se on yhteisen ratkaisun edellytys. Kun asiat ovat selviä kummallekin osapuolelle, työhön voi keskittyä täysillä.

Hansdotterilla iloitaan mahdollisuuksista kohdata ihmisiä päivittäisen työn lomassa. Virtanen lähettää avoimen lounaskutsun myös kauppakamarin jäsenille.

”Me rakastamme ihmisten kohtaamista! Siitä saa voimaa ja jaksamista tulevaan.”

Varsinais-Suomen toimintaympäristö on yrityksen kannalta erittäin potentiaalinen. Alueen houkuttelevuus on kasvanut viime vuosina merkittävästi, mikä heijastuu positiivisesti asiakkuuksiin jo nyt.

”Olemme oikealla tiellä.” 

Terveisiä kauppakamarin jäsenille: Tervetuloa käymään kanssani lounaalla tai kahvilla! Näytän mielellämme samalla uusia toimitilojamme historiallisen upean Casagranden talon ullakkohuoneistossa Vähätorilla. Ai niin, ja ovathan nuo Vähätorin terassitkin jo auki… hymiö.

Lue lisää: Hansdotter – Strateginen markkinointiviestintätoimisto Turusta

Kategoriat:Spottivalossa