Spottivalossa: ANNAsport

Kuvassa salin yläkerran aula

”Koko perheen ja koko suvun liikuntakeskus.” Näin kuvailee yrittäjä Anna-Kaisa Heikell-Kujala yrityksensä ANNAsportin toimintaideaa. Kaarinassa sijaitseva keskus tarjoaa monipuolisesti liikuntaa  mm. kuntosalin ja laajan valikoiman ohjattuja tunteja. Liikunnan lisäksi tarjolla on mm. kauneuspalveluja, vaatemyyntiä, vapaa-ajan yhteistoimintaa, lastenhoitopalvelua ja kotisiivousta.

Oma liikuntakeskus on ollut Heikell-Kujalan haave lapsuudesta asti, sillä kummitädillä oli oma sali, joka lumosi pikkutytön:

”Se tuoksu. Sitä rakastin. Vasta myöhemmin tajusin, että sehän oli rauta ja hiki!”

Määrätietoinen matka opintojen kautta alalle johti siihen, että vuonna 2009 tarjoutui yhtäkkiä mahdollisuus perustaa oma keskus.

”Yhtään en ole katunut. Juuri nyt tuntuu tässä koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa raskaalta, mutta tämä on minun juttuni”, toteaa Heikell-Kujala.

Koronavirus ja siihen liittyneet rajoittamistoimet ovat heittäneet vahvan varjon toiminnan ylle. Kohtelu alaa kohtaan ei ole ollut yrittäjän mukaan täysin oikeudenmukaista ja se tuntuu pahalta.

”Uskon, että tilanne yrityksen osalta normalisoituu ensi tammikuussa. Siihen asti on vain sinniteltävä.”

ANNAsport on madaltanut asiakkaiden kynnystä saapua palveluiden äärelle mahdollisimman alas. Tarjolla on niin virtuaalitunteja kuin etätunteja. Etätreenistä on löytynyt apu monelle liikkujalle korona-aikana ja myös yrittäjälle se on ollut mahdollisuus jatkaa toimintaa edes jollain tavoin suunnitelmallisesti.

”Teen työtäni suurella sydämellä. Kuuntelen asiakkaitteni toiveita ja reagoin niihin nopeasti.”

Itsenäisellä liikuntakeskuksella onkin hyvä ja sitoutunut asiakaskunta. Vuonna 2020 asiakkaita oli jo 1200.

ANNAsport
Kuvassa Anna-Kaisa Heikell-Kujala
Kategoriat:Spottivalossa