Spottivalossa: BDO Oy

BDO Lounais-Suomen aluejohtaja Jukka Korin


BDO on yksi Suomen suurimmista tilintarkastusta ja asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä.

Yritys on toiminut Turussa jo pitkään ja toimii paikallisena yhteistyökumppanina sekä yrityksille että julkiselle sektorille. Liiketoiminnan keskiössä on tilintarkastus, mutta BDO:n asiantuntijat avustavat asiakkaitaan lisäksi yritysjärjestelyissä, vero- ja lakiasioissa sekä taloushallinnon kysymyksissä.

”BDO:n toiminta lähti liikkeelle tarpeesta auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään kansallisesti sekä kansainvälisesti”, kertoo Lounais-Suomen aluejohtaja Jukka Korin.

Toiminnan kulmakiviä ovat asiakkaiden ymmärtäminen, vahva asiantuntijuus, ketterät toimintatavat matalalla organisaatiolla ja erinomainen asiakaspalvelu. ”People helping people achieve their dreams” -arvopohja ohjaa BDO:n kaikkea toimintaa. Välittämisen kulttuuri näkyy niin yrityksen sisällä kuin asiakkaita kohtaan.

”Vaalittu välittämisen kulttuuri on kasvattanut meistä halutun vaihtoehdon alan jättien rinnalle”, korostaa Korin.

Suomessa BDO:lla on yli 300 asiantuntijaa. BDO:n kansainvälisellä verkostolla on yli 111 000 työntekijää 164 maassa. Paikallisten asiantuntijoidemme kautta käytettävissä on koko kansainvälinen asiantuntijaverkosto. BDO:n kansainvälisen verkoston liikevaihto oli vuonna 2022 11,8 miljardia euroa.

Viimeisen 30 vuoden aikana BDO on elänyt ja kehittynyt monenlaisten muutosten mukana. Korin toteaa, että tilintarkastajien merkitys hyvinvointiyhteiskunnassa kasvaa, kun vastuullisuus ja sen varmentaminen tulevat yhä tärkeämmäksi osaksi yritysten ja yhteiskunnan toimintaa. Tämän kehityksen seurauksena tilintarkastuksen rooli luottamuspohjan rakentamisessa korostuu.

Yritys haluaa osallistua Varsinais-Suomen alueellisen kehityksen edistämiseen.

”Varsinais-Suomi on elinvoimainen ja BDO:lle tärkeä toimintaympäristö. Haluamme olla mukana kehittämässä alueen vetovoimaisuutta ja yhdessä asiakkaidemme kanssa edistämässä yritysten ja julkisen sektorin toimintaedellytyksiä alueella”, korostaa Korin.

BDO:n paikalliset aluetoimistot Porissa, Raumalla sekä Forssassa sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja asiantuntijat ovat helposti saavutettavissa.

BDO:n Turun toimistot sijaitsevat Maariankadulla (tilintarkastus ja vero- sekä lakipalvelut) sekä Aurakadulla (yritysjärjestelypalvelut) Turun ydinkeskustassa.

Tervehdys kauppakamarin jäsenille:

Asiantuntijoidemme toimiminen lähelläsi takaa paikallistuntemuksen lisäksi hyvän saavutettavuuden ja joustavan työskentelyn. Ota siis yhteyttä alueen avainhenkilöihin, niin kartoitetaan yhdessä, miten voimme tukea liiketoimintaasi.

Kategoriat:Spottivalossa