Spottivalossa: Dell Technologies

Spottivalossa: Dell Technologies

Dell Technologies auttaa organisaatioita ja yksilöitä rakentamaan digitaalista tulevaisuutta ja muuttamaan tapaansa työskennellä ja elää.

”Uudella tiedon aikakaudella Dell Technologies tarjoaa asiakkailleen toimialan laajimmat ja innovatiivisimmat teknologiaratkaisut ja -palvelut. Suomessa palvelemme niin julkisia organisaatioita kuin yrityksiäkin, ja olemme vastuullinen ja toimitusvarma kumppani koko IT-infrastruktuurin alueella”, kertoo toimitusjohtaja Riikka Salminen.

Yrityksellä on pitkä historia, jonka aikana se on kasvanut valtavasti. Salminen pohtii, että toiminta-ajatus ”Luomme teknologioita, jotka auttavat ihmisiä menestymään” resonoi hyvin asiakkaissa ja sidosryhmissä.

”Täytämme alkuvuodesta 40 vuotta! Michael Dell totesi nuorena opiskelijana, että jokaisella ihmisellä pitäisi olla pääsy teknologiaan ja ryhtyi kehittämään ensimmäistä Dell-tietokonetta yliopiston kampuksen huoneessaan. Nyt, 40 vuoden kuluttua, hän johtaa edelleen luomaansa yritystä samalla intohimolla kuin vuonna 1984.”

”Kun puhutaan näin pitkästä historiasta ja laajasta organisaatiosta, yrityksen menestystekijöitä on varmasti vuosien varrella ollut lukuisia. Ehkä yksi merkittävistä on se, että panostamme valtavasti tuotekehitykseen ja olemmekin johtava teknologia usealla osa-alueella. Myös vahva ymmärrys asiakkaiden tarpeista ja pitkät asiakassuhteet ovat yksi menestyksen salaisuus.”

Laajassa organisaatiossa johtamisella on suuri merkitys. Salminen nostaa esikuvakseen Britannian entisen pääministerin Winston Churchillin.

”Häneltä jäi mieleen oppi, jonka mukaan eläminen muodostuu siitä, mitä voi jakaa muulle yhteiskunnalle.”

”Asenteella on suuri vaikutus, ja se vie meidät pitkälle ja ruokkii optimismia. Kun jokainen kuitenkin kohtaa vaikeuksia jossain vaiheessa polkuaan, on tärkeää muistaa sinnikkyys. Hyvä johtaja ymmärtää myös kulttuurin ja monimuotoisuuden tärkeyden.”

Varsinais-Suomi on yritykselle hyvä toimintaympäristö.

”Varsinais-Suomi on merkittävä talousalue, ja meillä on runsaasti asiakkaita ja myös hyviä kumppaneita alueella.”

Tulevaisuudessa Dell tähtää kannattavaan kasvuun.

”Riippumatta siitä, onko tuleva vuosi menestyksekäs tai haastava, yksi asia on varma: tulemme jatkossakin näkemään organisaatioiden hyödyntävän digitaalisia innovaatioita ja tekoälyteknologioita yhä enenevässä määrin.”

”Olemme kasvaneet Suomessa tasaiseen tahtiin. Lähitulevaisuudessa uskon, että assosioidumme päätelaite- ja konesaliratkaisujen ohella vahvasti kyberresilienssiin ja tekoälyteknologioihin, jotka ovat tällä hetkellä esillä kaikissa asiakaskohtaamisissa, ja joissa Dellillä on täysin uniikki tarjoama.”

Terveisiä kauppakamarille ja sen jäsenistölle:

Me Dellillä innovoimme, jotta voimme auttaa asiakkaitamme, kumppaneitamme ja muita sidosryhmiämme luomaan datalla lisäarvoa ja kiihdyttämään vauhtia ideoista menestyksekkäiksi innovaatioiksi. Tulemme mielellään puhumaan lisää Turun kauppakamarin jäsenille!

Lue lisää: Virallinen Dell-sivusto | Dell FI

Kategoriat:Spottivalossa