Spottivalossa: Grenke

Spottivalossa: Grenke

Grenke on omapankkinen saksalainen pörssinoteerattu rahoitusyhtiö, joka perustettiin perheyhtiönä Saksassa vuonna 1978. Suomessa Grenke on toiminut 15 vuotta. Turussa yritystä edustavat myyntipäälliköt Petra Kurki ja Niklas Hagsten. 

Grenke on omapankkinen saksalainen pörssinoteerattu rahoitusyhtiö, joka perustettiin perheyhtiönä Saksassa vuonna 1978. Suomessa Grenke on toiminut 15 vuotta. Turussa yritystä edustavat myyntipäälliköt Petra Kurki ja Niklas Hagsten. 

Grenkellä on yli 1000 jälleenmyyjää yhteistyökumppanina.  

”Mikäli yrityksesi haluaa tarjota rahoitusmahdollisuutta asiakkaille, Grenke on kumppanisi kasvun polulla”, kertoo myyntipäällikkö Petra Kurki.

Kaiken kokoiset kumppanit ovat meille tärkeitä: olipa asiakkaasi uusimassa toimistonsa irtaimistoa tai rakentamassa varastohallia – tai jotain siltä väliltä – me tarjoamme osaamisemme sen rahoittamiseen. Turussa Petra vastaa kumppaniyhteistyöstä ja Petra on ollut Turun toimistolla alusta asti”, kertoo toinen myyntipäällikkö Niklas Hagsten.   

Myös Hagsten itse on työskennellyt Turun toimistolla sen avaamisesta lähtien. Hän vastaa yritysten leasingrahoituksesta.  

”Meidän kilpailuetumme muodostuu asiakkaan saamasta henkilökohtaisesta, nopeasta ja muita yksilöllisemmästä palvelusta. Olemme koko ajan lähellä ja läsnä. Yrityksillä on aina sama yhteyshenkilö, jonka puoleen kääntyä.”  

Grenke liisaa tuotteita lukuisille toimialoille, minkä seurauksena yritykselle on kertynyt laaja näkemys talouselämän kehityskuluista. Hagstenin mukaan trendien seuraaminen on leasingbisneksen ytimessä.  

”Ajankohtaista tietoa tulee monesta suunnasta. Viime vuosina olemme auttaneet valtavaa määrä yrityksiä työsuhdepolkupyörien hankinnoissa. Yritykset panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin, mikä näkyy myös muissa tuoteryhmissä, esimerkiksi sähköpöytien hankinnoissa, kun puhutaan työergonomiasta.”  

Toiminnassa näkyy vahvasti myös vihreä siirtymä.  

”Kaikki energiatehokkuutta parantavat tuotteet ovat hankintoja, joissa voimme olla avuksi. Energiaa tuottavat tai säästävät tuotteet ovat liisattavissa. Aurinkopaneelit, LED-valaistus, sähköautojen latauspisteet tai lämmitysjärjestelmät, me voimme auttaa näissä kaikissa investoinneissa.”   

Grenke toimii tällä hetkellä maailmanlaajuisesti 33 maassa. Suomen konttorit sijaitsevat Turun lisäksi Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä sekä Oulussa. Turussa Grenkellä on ollut konttori jo 5 vuotta, ja yritys siirtyi 20.11. uusiin toimitiloihin Hansakortteliin.

Terveisiä kauppakamarin jäsenille: 

Hyvää joulun aikaa kaikille kauppakamarin jäsenille! Tässä maailmantilanteessa, ja miksei muutenkin, yrityksen voi olla järkevää pitää rahaa kassassa ja olla perillä vaihtoehtoisista rahoitusmahdollisuuksista. Leasing on kilpailukykyinen rahoitusvaihtoehto. Se auttaa yrityksen hankinnoissa ja investoinneissa, jolloin yritykselle jää rahaa kehitykseen ja uuden henkilöstön palkkaamiseen. Ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä, jos teillä on hankintatarpeita näköpiirissä tai haluatte keskustella rahoitusvaihtoehdoista.”

Kategoriat:Spottivalossa