Spottivalossa: Harjattulan kehitys Oy ja Meriharjattula-projekti

Harjattulan kehitys

Harjattulan kehitys Oy on perustanut Kakskerran saaren Harjattulaan omistamalleen noin 100 hehtaarin maa-alueelle Meriharjattula-kiinteistönkehitysprojektin. Projektin tarkoituksena on kehittää korkeimmassa hallinto-oikeudessa hyväksytyn kaavan mukainen korkeatasoinen vapaa-ajan asuntojen asuinalue loistavalla sijainnilla Turun kaupungin ja Saaristomeren solmukohdassa sijaitsevalle luonnonkauniille merelliselle alueelle.

”Meriharjattulan valttikortteja on omasta mielestäni aidosti lukuisia. Meriharjattula sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Turun keskustasta, jolloin maan vanhimman kaupungin lukuisat kulttuuri- ja ajanviettomahdollisuudet ovat käden ulottuvilla”, kertoo Harjattulan Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Ropponen.

Meriharjattulan vetovoimaa lisäävät alueen sisällä sijaitseva Harjattula Golf ja Paasikivi-Opiston ylläpitämä Harjattulan Kartano palveluineen. Toisaalta alue toimii myös veneilyn harrastajille porttina Saaristomerelle.

”Arvelenkin, että aikanaan alueen asukkaita yhdistää rakkaus purjehdukseen, mereen ja golfiin puhumattakaan kaikista Turun kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista.”

Koska Turun lentokenttä sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä, Meriharjattula voi kiinnostaa myös ulkomaisia loppukäyttäjiä.

”Suomi on turvallinen maa jossa on sekä puhdas ilma että myös lauhkea ilmasto neljine vuodenaikoineen joiden tekijöiden arvo on selvässä kasvussa ilmaston lämpenemisen mukanaan tuomien tukalien helleaaltojen myötä.”

Meriharjattulan alue jakaantuu viiteen eri osa-alueeseen, joilla on omat erityispiirteensä ja vahvuutensa. Jokaiselle alueelle on mahdollista rakentaa noin 10-30 omakotitaloa tai rivitaloa eli yhteensä noin 90 uutta kotia. Nyt projekti on edennyt vaiheeseen, jossa näitä osa-alueita on mahdollista tarjota kiinnostuneille rakentajille.

Seuraavaksi yrityksen tarkoituksena on aktivoida markkinointitoimenpiteitä ja pyrkiä identifioimaan potentiaalisia rakentajia tai rakennuttajia yksittäisille osa-alueille tai koko alueelle.

Terveisiä kauppakamarille ja sen jäsenistölle:

Hyvää kesää kaikille!

Lue lisää: www.meriharjattula.fi

Harjattulan kehitys
Kategoriat:Spottivalossa