Spottivalossa: Kuja Media

Kuja Median toimitusjohtaja Janne Kujala.

Spottivalossa: Kuja Media

Kuja Media vuokraa tapahtumatekniikkaa ja toimii aktiivisesti tapahtumien teknillisenä tuottajana.

Sen kalustoon kuuluu monipuolisesti äänentoistoa, valoja, led-seiniä sekä muita av-laitteita. Yrityksen osaamisalueeseen kuuluu kaikki mihin tapahtumatekniikkaa voi hyödyntää, esimerkiksi yritystilaisuudet, messut, live-keikat ja festivaalit. 

”Toivoisin, että yritykset näkisivät tapahtumissa myös niiden viestinnälliset mahdollisuudet. Erilaiset tilaisuudet ovat tehokas tapa viestiä yrityksestä asiakkaille. Hyvin järjestetty tapahtuma tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, parantaa brändimielikuvaa ja jättää vieraille positiivisen muistijäljen yrityksestä. Kuja Media auttaa järjestelyissä esimerkiksi somistamalla tilan valoilla, huolehtimalla äänentoistosta ja varmistamalla, että kaikki sujuu tilaisuuden kulisseissa”, kertoo toimitusjohtaja Janne Kujala.

Yrityksen päätoimialue on Helsinki−Turku-akseli, mutta se on osallistunut tilaisuuksien järjestämiseen ympäri Suomea ja jopa ulkomailla.

”Keikkapaikat määräytyvät asiakkuuksien mukaan. Käymme paljon Helsingissä, jonka lisäksi toimimme tapahtumissa paikallisesti Turussa ja lähialueilla. Esimerkiksi kiertueilla pääsemme näkemään Suomea myös laajemmin. Välillä on päädytty ulkomaille asti.”

Kuja Median vahvuutena toimitusjohtaja näkee palvelualttiuden. Asiakaspalvelu ja laadukas tekniikka on kaiken ydin. 

”Olemme joustava yritys ja valmiita venymään paljonkin asiakkaiden toiveiden takia. Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, jolloin rento ote säilyy myös haastavissa tilanteissa. Meillä porukka on palvelualtista ja suorittaa työtään ilon sekä intohimon kautta. Laadukkaat laitteet ja henkilökunnan tietotaito takaavat onnistuneita sekä toimivia tapahtumia.” 

Kuja Media on yrityksenä noin 11 vuotta vanha, mutta Kujalalla itsellään on alan kokemusta 25 vuotta. Tapahtuma-alalta on löytynyt jännitystä ja sykettä.

”Tapahtuma-alalla on pääsääntöisesti todella hauskaa. Sanonta ”ei ole kahta samanlaista päivää tai keikkaa” pitää todella hyvin paikkaansa näissä tehtävissä. Samalla kun tapahtumissa fiilistellään ja nautitaan, kulisseissa tapahtuu järkyttävän paljon liikehdintää. Lavan takana valmistaudutaan aina seuraavaan askeleeseen.” 

”Yllättäviäkin tilanteita sattuu aina välillä. Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia lyhyellä varoitusajalla tai jokin teknillinen laite voi mennä rikki. Olipa kerran tilanne missä asiakas oli unohtanut tilata festivaalille sähköt. Haastavista tilanteista selviää kuitenkin ammattitaitoisella henkilökunnalla ja laajalla verkostolla puhelinkontakteja.”

Terveisiä kauppakamarille ja sen jäsenille: 

Nyt on hyvä hetki järjestää tapahtumia! Tapahtumat ovat todella hieno tapa viestiä, verkostoitua ja tavata asiakkaita tai muita sidosryhmiä. Haluaisin ehdottomasti rohkaista varsinaissuomalaisia yrityksiä järjestämään enemmän tapahtumia. Varsinkin, kun ihmisillä on Teams-ähky, kasvokkaiset kohtaamiset piristävät varmasti arkea. 

Lue lisää: Kuja – Tapahtumatekniikka ja ohjelmapalvelut – Vuokraus – Turku & Suomi (kujamedia.fi)

Kategoriat:Spottivalossa