Spottivalossa Puuha Group

Puuha Group

Puuha Group suunnittelee, valmistaa ja myy leikkipaikka- ja ulkoliikuntaratkaisuja kunnille, rakennusyhtiöille sekä taloyhtiöille.

”Edesautamme kaikenikäisten turvallista leikkiä ja liikuntaa sekä sosiaalista kanssakäymistä omassa ympäristössään. Suunnittelemme ja rakennamme laadukkaita ulkotiloja vastuullisesti kotimaisuutta vaalien”, kertoo toimitusjohtaja Erkan Fere.

Varsinais-Suomi on yritykselle hyvä toimintaympäristö.

”Yrityksen tulevaisuus näyttää positiiviselta. Kannattavuus on viime vuosien kasvuvaiheen jälkeen kehittynyt suotuisasti ja teemme työtä hyvien asioiden parissa, joille on aina tilausta.”

”Omassa toiminnassamme pyrimme hyödyntämään mahdollisimman lyhyitä toimitusketjuja valmistusta silmällä pitäen ja moni alihankintakumppanimme sekä tavarantoimittajamme sijaitsevat maantieteellisesti lähellä. Tämä auttaa meitä toimimaan vastuullisemmin ja ympäristöystävällisemmin samanaikaisesti työllistäen paikallisia toimijoita.”

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta on yrityksen tärkein menestystekijä.

”Yritys on alun perin saanut alkunsa yrittäjän ideasta valmistaa kestäviä ja laadukkaita ulkoleikkivälineitä Nousiaisissa 1989. Vuonna 2017 yritykseen tuli mukaan pääomasijoittaja Juuri Partners, jonka tuella yritys on kasvanut merkittäväksi alan toimijaksi kotipaikkanaan Turku.”

Koska yritys toimii kausiluontoisella alalla, talvi vaikuttaa yrityksen toimintaympäristöön merkittävästi.

”Toimimme osittain syklisessä ympäristössä ja asennustyöt tehdään, kun maa on sula. Talvi määrittelee aikarajat toiminnalle. Rakennusteollisuuden suhdanneherkkyys on
omiaan lisäämään ennustettavuuden haasteita, mutta kuntien ja taloyhtiöiden tarpeet varmistaa turvallinen leikkiympäristö asukkailleen tasoittavat kausivaihteluita.”

Fere sai kutsun yrityksen toimitusjohtajaksi tammikuussa 2022.

”Johtaminen on tärkeää tehdä edestä sekä omalla esimerkillä. Toimitusjohtajan tulee ottaa vastuuta ja tehdä asiat siten, miten edellyttää muidenkin tekevän. Toimin pitkään yrittäjänä ja yrityksen myynnin jälkeen olen toiminut ammattijohtajana eri alojen yrityksissä. Johtotehtävissä olen huomannut, että tuotteista tai palveluista huolimatta prinsiipit ovat samoja. Asiakaslähtöisyys, osaava henkilökunta sekä jatkuva kehitys ovat asioita, joihin uskon vahvasti.”

Terveisiä kauppakamarille ja sen jäsenistölle:
On ilo liittyä joukkoon ja toivotan mielelläni jäseniä vierailemaan tuotannossamme Kupittaalla.

Kategoriat:Spottivalossa