Spottivalossa: RekryDiili Oy

Kuvassa RekryDiilin tiimi. Keskellä yrittäjä Heidi Saarijärvi.

RekryDiili Oy on maanlaajuinen henkilöstöpalvelutalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit sekä suorahaut. Yritys on saanut alkunsa Tampereelta ja on sieltä lähtenyt laajentamaan toimintaansa. Vuonna 2020 RekryDiili avasi Tampereen sivutoimipisteen Turkuun.  

Yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana toimiva Heidi Saarijärvi, aloitti yrittäjyytensä vuonna 2016 franchising-yrittäjänä, minkä jälkeen hän siirtyi itsenäiseksi yrittäjäksi. 

”Olin toiminut opettajana sekä kouluttajana pitkään, ja olin pohtinut alan vaihdosta henkilöstöpalvelualalle. Vuonna 2016 päätin tehdä vaihdoksen ja lähdin alalle yrittäjäksi. Toimin aluksi franchising-yrittäjänä, minkä jälkeen aloin itsenäiseksi yrittäjäksi vuonna 2018. Päätin silloin jo heti alkuun, että laajennamme toimintaamme Pirkanmaan lisäksi myös muille paikkakunnille, ja valinta on ollut kannattava”, kertoo Saarijärvi.  

Yrityksen tulevaisuuden tavoitteena on olla koko maan laajuinen, kansainvälinen henkilöstöpalvelutalo, jossa palvelee ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta. Tavoitetta on jo lähdetty hiljalleen toteuttamaan, vaikka korona onkin haasteita aiheuttanut matkalle. 

RekryDiilin isoin menestystekijä on ollut toiminnan läpinäkyvyys sekä suoruus. Aito välittäminen sekä reiluus ovat yrityksen isoja arvoja, jotka näkyvät sen kaikessa toiminnassa. Arvot ovat myös esillä Saarijärven johtajuusopissa: 

”On tärkeää osata olla sopivan nöyrä, mutta samalla jämäkkä. Ajatella positiivisesti ja nähdä mahdollisuudet sielläkin, missä muut eivät niitä välttämättä näe.” 

Tervetuloa Turun kauppakamarin jäseneksi!

Uutena jäsenenämme RekryDiili haluaa tarjoaa kaikille kauppakamarin jäsenille tunnin pituisen ilmaisen konsultointipalvelun, sekä arvion siitä että mikä palvelu asiakasyrityksille sopisi parhaiten. Yritys tarjoaa myös 30% alennuksen psykologin tekemistä soveltuvuusarviointitesteistä. 

Kategoriat:Spottivalossa