Spottivalossa TecDec Marketing Oy

Pasi Keskitalo

TecDec Marketing Oy on suomalainen yritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus aurinkosuojausalalta.

”Tarjoamme monipuolisen valikoiman aurinkosuojausratkaisuja vakiona sekä mittatilauksena kuluttajille, yrityksille, sisustamisen ja rakentamisen ammattilaisille ja keskusliikkeille”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Keskitalo.

Yritys palvelee osaavasti ja joustavasti muun muassa kivijalkakauppoja sekä verkkokauppoja.

”Hoidamme sekä pieniä että isoja projekteja ammattitaidolla ja toteutamme tarvittaessa räätälöityjä kokonaisuuksia. Palvelemme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme aina yksilöidysti, intohimolla ja rakkaudella alaa kohtaan.”

”TecDec Marketingin vahvuuksia ovat hyvät yhteistyökumppanit, isot verkostot, asiakaslähtöinen ajattelumalli ja osaava henkilökunta.”

Yrityksen suurimpia haasteita ovat olleet erilaiset globaalit häiriötilanteet, joihin ei itse pysty vaikuttamaan.

”Olemme päässeet niistä yli kehittämällä yrityksen toimintaa ja keskittymällä entistä enemmän asiakkaidemme tarpeisiin. Tärkeää on, että fokus säilyy aina positiivisessa tulevaisuudessa.”

Varsinais-Suomi on Keskitalon mukaan yritykselle varsin hyvä toimintaympäristö. Yhteydet Eurooppaan ovat melko hyvät. Yksi iso huoli on, että nykyinen tilanne Itämerelle kriisiytyy tulevaisuudessa ja merenkulku tänne ”Pohjolan saareen” vaikeutuu tai jopa estyy.

”Tulevaisuudessa olemme nopealiikkeisiä, innovatiivisia ja avarakatseisia. Haluamme kehittää uusia tehokkaita ratkaisuja rakennusten ylikuumenemisen estämiseen ja sitä kautta auttaa ilmastonmuutoksen haasteissa sekä tuoda uusia näkökulmia aurinkosuojaukseen ja sisustusalalle.”

Kauppakamarin jäsenistölle haluamme tarjota -15% edun kaikista myymistämme tuotteista (ei koske tarjoustuotteita), koodilla ”kauppakamari24”.

Spottivalossa-palstalla esitellään Turun kauppakamarin uusimpia jäsenyrityksiä.

TecDec Marketing
Kategoriat:Jäsentarinat, Spottivalossa