Spottivalossa: Topsafe Oy

Topsafe Oy on vuonna 1994 Kangasalla perustettu suojainalan yritys. Yritys on alun perin perustettu nimellä Tampereen Suojainpiste. Myöhemmin vuonna 2012 yrityksen ostivat Jari Heinonen ja Tomi Hakala.  

”Ostimme Tomin kanssa yrityksen vuonna 2012, ja siirsimme liiketilat Piikkiöön. Samalla muutimme yrityksen nimeksi Topsafe Oy. Vuonna 2018 Jukka Laurila tuli Jukka-Tukun yrityskaupan myötä mukaan osakkaaksi”, Topsafe Oy:n toimitusjohtaja Jari Heinonen kuvaa. 

Yrityksen toiminnan tärkeinä kulmakivinä toimivat korkealaatuinen ja laaja tuotevalikoima, vahva asiantuntemus alalta sekä kattava asiakaspalvelu. Erityisesti omistajien yhdistetty kokemus alalta on yrityksen iso menestystekijä. Tämä myös auttoi yritystä pääsemään yli koronan aiheuttamista haasteista. 

”Haasteena meidän kaltaisellemme, pienehkölle toimijalle on ollut yrityskauppojen mukanaan tuomat päämies- ja asiakkuusmuutokset. Korvaavien ja uusien ratkaisuiden etsimisestä on ollut jatkuvaa”, Heinonen kertoo.

Logistiikkapalveluilla merkitystä 

”Alallamme sijainti on osittain menettänyt merkitystään logistiikkapalvelujen lisääntymisen ja kehittymisen myötä. Tämä on hyvä asia, ja se on helpottanut pienten yritysten toimintaa. Fyysiselle liikkeelle Turun seutu on ollut toimiva johtuen teollisuudesta sekä asiakkaiden määrästä”, kertoo Heinonen yrityksen toiminta-alueesta. 

Heinosen motto ”hihat ylös ja eturintamaan”, on myös saanut alkunsa pienessä yrityksessä toimimisesta. Heinonen kuvaa, että pienissä yrityksissä jokaisen tulee olla valmis tekemään kaikkia töitä, minkä vuoksi valmius osallistumiseen on suuressa merkityksessä. 

Haastattelun lopuksi haluamme toivottaa Topsafe Oy:n lämpimästi tervetulleeksi Turun kauppakamarin jäsenistöön! 

”Mukavaa ja turvallista kesää kaikille! Mikäli haluatte siitä aavistuksen turvallisemman, niin poiketkaa Kuralankadun liikkeessämme hyödyntämässä 20 % alennus”, toivottaa Heinonen. 

Kategoriat:Spottivalossa