Spottivalossa: Veritas Eläkevakuutus

Veritas Eläkevakuutus

Veritas on Suomen turkulaisin, pienin ja vanhin eläkeyhtiö. Yritys vakuuttaa lakisääteisesti niin työntekijöitä (TyEL) kuin yrittäjiäkin (YEL).

Veritas perustettiin Turussa vuonna 1905 Jälleenvakuutusosakeyhtiö Verdandin nimellä. Ensimmäinen toimitila oli Verdandi talossa Aurakadulla. Vuodesta 1962 työntekijöiden eläkelain voimaanastumisesta saakka olemme vakuuttaneet työtä. Yrittäjien eläkelaki astui voimaan vuonna 1970 ja toiminta laajeni kattamaan myös yrittäjien vakuuttamisen. Toiminnan kasvaessa Veritas siirtyi uusiin toimitiloihin Olavintielle (turkulaisille tutun Mantun grillin taakse), joka oli toimistomme joulukuuhun 2020 saakka. Veritas rakensi uudet tilat Lemminkäisenkadulle.

”Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Siksi jokainen asiakas, oli sitten yksinyrittäjä tai isompi yritys, saa oman vakuutusihmisen, joka auttaa ja neuvoo kaikissa eläkevakuutusasioissa. Asiakas saa myös aina hänelle suoran puhelinnumeron ja meiliosoitteen niin ei tarvitse jonotella missään linjoilla. Tänä vuonna ollaan vastattu keskimäärin 11 sekunnissa puheluun. Nämä eläkevakuutusjutut tuntuvat aika monimutkaisilta välillä, mutta asiakaspalvelussa yritämme selittää asiat niin, että puhelun päätteeksi asiakkaalla on varma ja ymmärretty olo”, kertoo yrityksen markkinointipäällikkö Roosa Simola.

”Tulin Veritakseen vakuutusneuvojaksi vuonna 2008. Sittemmin olen ollut myöntämässä eläkkeitä, järjestelmä- ja sovellusvastaavana erilaisissa projekteissa, digipalvelupäällikkönä kehittämässä digipalvelukokonaisuuttamme ja nyt viimeisimpänä toimin markkinointipäällikkönä markkinointiviestinnän ja myynnin parissa”, sanoo Simola.

Veritaksen tavoitteena on olla nyt ja jatkossa tehokas ja parhaiten palveleva eläkeyhtiö, joka pitää hyvää huolta vakavaraisuudestaan.

Vastuullisuus on myös mukana kaikessa mitä teemme. Laadimme vuoden 2021 aikana sijoituksille ilmastotiekartan ja määrittelimme välitavoitteet, jotka ohjaavat kohti sijoitusten hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Lue lisää miten olemme kehittäneet vastuullisuuttamme tänä vuonna.

Veritas on ollut mukana Turun seudun elinkeinoelämässä jo yli vuosisadan. Alueen vetovoimaisuuden ja yrityksille mielekkään toimiympäristön varmistaminen myös jatkossa on tärkeää.

”Olemme myös mukana Turun Ilmastojoukkueessa, jonka tarkoitus on tehdä ilmastonmuutoksen torjunnasta yhteisöllistä. Yhteistyöllä saamme vaikuttavia muutoksia aikaan. Pidetään me paikalliset siis yhdessä lippua korkealla!”

Terveisiä kauppakamarille ja sen jäsenistölle?

Veritas Eläkevakuutus on Suomen ainoa turkulainen eläkeyhtiö. Meiltä saa helposti ihmisen kiinni, joka tietää ja osaa auttaa eläkevakuutusasioissa. Ja yhteydenottokanavan voi jokainen valita itse. Jos haluat jutella lisää eläkevakuutusta, niin soita 010 195 600.

Ps. Me tiedetään, että se on piispis 😊

Veritas Eläkevakuutuksen nettisivut

Kategoriat:Spottivalossa