Spottivalossa: Vides Group Oy

Vides Group

”Vides Talousjohtaja, yritysterapeutti, kuten me videsläiset itse leikkisästi sanomme. Oman talousjohtajan kautta yrittäjällä on käytössään kaikki talouden hallinnan instrumentit kirjanpidosta verotukseen ja rahoituksesta yritysjärjestelyihin”, kuvailee toimitusjohtaja Elina Niemi Vides Group Oy:n toimintaa.

Vides Group Oy:n perustaminen oli ratkaisu perustajaosakkaiden itsensä yrittäjätaipaleella kohtaamiin haasteisiin. Tilitoimisto, jolla oli numeroiden muodossa hallussaan kaikki se tieto, jota tarvittiin yritystoiminnan kehittämiseksi, ei oikein osannut muuta, kuin kasvattaa tunti- ja tositemääriä suuremman laskun aikaansaamiseksi.

Kun idea aidosti yrittäjän tavoitteita tukevasta tilitoimistosta oli kypsynyt tarpeeksi, Jan-Peter Hautaniemi kokosi saman pöydän ääreen poikkeuksellisen joukon taloushallintoalan osaajia.

”Olin yksi heistä, joille tarjoutui mahdollisuus lähteä mukaan katsomaan taloushallintoalan tulevaisuuteen. Oman tilintarkastus-, johtamis- ja esimiestaustani takia päädyin luotsaamaan Vides Groupia toimitusjohtajan roolissa”, sanoo Niemi.

”Oli tavoitteena sitten kasvu, kannattavuuden parantaminen tai yrityksen myynti, me olemme yrittäjän rinnalla matkalla kohti maaliviivaa.”

”Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja siksi vaarallisilta tilanteiltakaan ei voi välttyä. Alkutaipaleemme suurin haaste oli löytää riittävästi ammattilaisia palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Osan tarjoamistamme palveluista tuotimme ja tuotamme yhä yhteistyökumppaniverkoston avulla. Vaikka se on kuormittanut kassaa, se on taannut tasaisen työn laadun ja tuonut tarvittavaa joustoa”.

Tulevaisuudessa Vides Group Oy:ssä panostetaan mm. datalla johtamiseen ja palvelujen laajentamiseen.

”Jatkamme valitsemallamme tiellä yrittäjien ystävänä ja säilytämme paikkamme tiedon, taidon ja teknologian ammattilaisina.”

”Varsinais-Suomi on sopivan pieni, mutta riittävän suuri kaltaisellemme kasvuyhtiölle ponnistaa myös yli valtakunnan rajojen. Vaikka palvelumallimme ei sido meitä aikaan tai paikkaan, ymmärrämme varsinaissuomalaisten juuriemme ja yhteistyöverkostomme arvon.”

Turun kauppakamarin jäsenille:

Jokainen tilitoimistoasiakkaamme saa oman talousjohtajan ilman lisäkustannuksia. Siis samaan hintaan kuin nykyinen tilitoimisto veloittaa pelkän lakisääteisen palvelun tuottamisesta. Kauppakamarin jäsenyrityksille haluamme tarjota tämän (kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätös, lakisääteiset ilmoitukset ja Vides talousjohtaja) 20 prosentin alennuksella vuoden 2023 loppuun asti. 

Lue lisää: https://www.vides.fi/

Kategoriat:Spottivalossa