Virtuaalinen tietoisku: Energiapolitiikan tilannekuva

Ajankohta ja paikka

Alkaa
1.11.2022
Päättyy
1.11.2022
Tapahtumapaikka
Microsoft Teams

Energia on syksyn kuumin keskustelunaihe. Tiistain 1.11. klo 8:30–9:45 tilaisuudessa kuulet katsaukset EU- ja valtiotason energiapolitiikkaan sekä erityisesti siihen, millaisia vaikutuksia lainsäädännöllä ja päästövähennystavoitteilla on elinkeinoelämälle.

Tilaisuuden tavoitteena on antaa osallistujille yleiskuva tämän hetken energiapoliittisesta keskustelusta EU:ssa ja Suomessa. 

Tapahtuma toteutetaan virtuaalitilaisuutena.

OHJELMA

Klo 8:30 Avaussanat

Ajankohtaista EU:n taksonomiasta ja sen vaikutuksista energiamarkkinoillaAnnina Alasaari, asiantuntija, energiantuotanto, Energiateollisuus ry
Suomen ilmasto- ja energiastrategian merkitys elinkeinoelämälleTeppo Säkkinen, Elinkeino- ja ilmastoasiantuntija, Keskuskauppakamari

Keskustelua ja loppuyhteenveto
Klo 9:45 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Turun kauppakamari, Rauman kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta ja Satakunnan kauppakamari. Tapahtumaan ilmoittaudutaan Rauman kauppakamarin verkkosivujen kautta.

----------------------

HUOM - TULOSSA MYÖS!

Sähkömarkkinan tilannekuva - webinaari ke 16.11. klo 8:30-10:00

Sähkön hintojen korotus ja saatavuus tulevat koskettamaan tulevan talven aikana koko elinkeinoelämää. Tässä tilaisuudessa kuullaan katsaukset sähkömarkkinatilanteeseen Suomen ja EU-tasolla sekä täällä sijaitsevien yritysten näkökulmasta - mihin ja miten varautua tulevana talvena?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat