Virtuaalinen tietoisku: Sähkömarkkinan tilannekuva

Ajankohta ja paikka

Alkaa
16.11.2022
Päättyy
16.11.2022
Tapahtumapaikka
Microsoft Teams
Sähkömarkkinat

Sähkön hintojen korotukset ja saatavuus tulevat koskettamaan tulevan talven aikana koko elinkeinoelämää. Tilaisuudessa ke 16.11. klo 8:30–10:00 kuulet katsauksen sähkömarkkinatilanteeseen Suomen ja EU-tasolla sekä lounaisrannikolla sijaitsevien yritysten näkökulmasta - mihin ja miten varautua tulevana talvena?

Tilaisuuden tavoitteena on antaa osallistujille yleiskuva siitä, millaiset tekijät vaikuttavat sähkön hintaan ja saatavuuteen sekä kuinka yrityksissä on syytä näihin varautua.

Tapahtuma toteutetaan virtuaalitilaisuutena.

OHJELMA

Klo 8:30 Tilaisuuden avaussanat

Sähkömarkkinoiden toiminta - mitkä tekijät vaikuttavat hintaan ja saatavuuteenTimo Honkanen, toimitusjohtaja, Turku Energia Oy
Kuinka yrityksissä voidaan varautua sähkön hinnan ja saatavuuden muutoksiinJesse Ruotsalainen, toimitusjohtaja, Omavoima Oy
Miten kaupungin varautuminen tukee elinkeinoelämän varautumista, Niko Kyynäräinen, elinvoimajohtaja, Turun kaupunki
Yrityscase: Kingspan Oy, tehtaanjohtaja Jarno Räikkälä

Loppuyhteenveto
Klo 10:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Turun kauppakamari, Rauman kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta ja Satakunnan kauppakamari.

----------------------

HUOM – AIEMMIN MARRASKUUSSA

Energiapolitiikan tilannekuva - webinaari ti 1.11. klo 8:30-9:45

Energia on yksi kuumimmista keskustelunaiheista niin Euroopan kuin Suomen tasoilla. Tässä tilaisuudessa kuullaan katsaukset EU- ja valtiotason energiapolitiikkaan sekä erityisesti siihen, millaisia vaikutuksia lainsäädännöllä ja päästövähennystavoitteilla on elinkeinoelämälle. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat