Jäsenhakemus

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voitte hakea Turun kauppakamarin jäsenyyttä. Hakemuksenne käsitellään mahdollisimman pian. Ilmoitamme sähköpostitse, kun jäsenyytenne on voimassa.

  Yrityksen tiedot

  Yrityksen henkilöstön tiedot

  Kauppakamarin toiminta on avointa koko jäsenyrityksen henkilökunnalle.
  Jotta yrityksenne voi saada parhaimmat hyödyt jäsenyydestä, suosittelemme ilmoittamaan yrityksenne avainhenkilöiden yhteystiedot. Voitte ilmoittaa myös henkilön aseman yrityksessä, jotta pystymme kohdentamaan vastaanottajille erilaisia tilaisuuksia ja palveluita.

  Jäsenyys ja jäsenyyspalvelujen hyödyntäminen edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten, keräämme, käytämme, luovutamme, siirrämme ja säilytämme asiakkaidemme tietoja.

  Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

  ©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy