Tietoa jäsenyyttä harkitsevalle

Miksi liittyä?
Vahvistusta tekemiseen kauttamme

Meitä Turun kauppakamarilaisia on jo yli 1900! Kokoamme alueemme yritykset verkostoksi ja vahvistamme yritysten ja niiden henkilöstön osaamista. Olemme elinkeinoelämän vahva vaikuttaja. Seuraamme yhteiskunnan ja elinkeinoelämän kehitystä jäsentemme puolesta paitsi alueellisesti myös valtakunnallisesti. Vaikutamme päätöksentekoon luotettavan tutkitun tiedon avulla. Pidämme tietomme ja käsityksemme Varsinais-Suomen alueen elinkeinoelämän tilanteesta aina ajan tasalla muun muassa kysymällä säännöllisesti jäsentemme mielipidettä.

Turun kauppakamarin jäsentyytyväisyys on 4,3/5 (2023)

Mitä tarjoamme?

Jäsenyritysten työtekijät voivat osallistua maksuttomiin teemoitettuihin jäsentapahtumiin, joita järjestämme myös yhteistyössä jäsentemme kanssa säännöllisesti eri teemoista. Aktiivisilla jäsenillä on tilaisuuksissa mahdollisuus samalla verkostoitua ja tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita eri toimialoilta.

valiokuntien syysstartti

Asiantuntijamme ja lakimiehemme auttavat jäseniämme maksutta työsuhteisiin, verotukseen, taloushallintoon, kansainvälistymiseen, kestävään kehitykseen ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme palvelut nopeasti ja luottamuksellisesti. Palvelut tarjotaan yhteistyössä Helsingin kauppakamarin kanssa.

Olemme aktiivisia viestijöitä, kerromme ja välitämme. Saat muun muassa joka viikko sähköpostiisi tietopaketin jäsenkirjeen muodossa ajankohtaisista Turun kauppakamarin uutisista ja tulevista tapahtumista. Saat tätä kautta vinkkejä ja kiinnostavia artikkeleita, ajankohtaisia blogikirjoituksia sekä tietoa tulevista koulutuksista ja kirjoista. Kerromme uusista jäsenistämme mm. Spottivalossa-palstalla.

Kauppakamarilehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa printtinä ja kaksi kertaa verkossa. Lehti tarjoaa valtakunnallisesti ja seudullisesti kiinnostavaa sisältöä. Turun kauppakamarin vuosikirja on täysin ainutlaatuinen ja laadukas painettu hakemisto Varsinais-Suomen alueen tärkeistä elinkeinoelämän toimijoista.

Kauppakamarilehti

Turun kauppakamarin valiokunnissa on yli 400 jäsenyritysten edustajaa 11 eri valiokuntassa. Luottamushenkilöt valiokunnissa muodostavat tiiviin verkoston ja voivat yhdessä vaikuttaa aktiivisella toiminnallaan tärkeiksi katsomiensa asioiden kehittymiseen. Avaamme muutamia valiokuntia jäsenille hakuun syksyisin.

Saat kokonaisvaltaista neuvontaa kauppaprosesseihin liittyen mm. vientivaatimusten selvittämiseen, kauppasopimuksiin ja vientiasiakirjoihin. Kauppakamarissa myös myönnetään ja vahvistetaan vientiasiakirjoja.

Varmista oma ja henkilöstösi osaaminen. Järjestämme vuosittain satoja koulutuksia yhteistyössä Helsingin kauppakamarin kanssa. Koulutuksiin voi osallistua lähi- tai etätoteutuksena. Monipuolisesta tarjonnasta löydät laadukkaat kurssit talous- ja henkilöstöhallintoon, johtamiseen, myyntiin, markkinointiin ja moneen muuhun työelämän taitoon. Muun muassa suositun HHJ-kurssin saat kauttamme edullisempaan jäsenhintaan. Kursseja järjestään lähikoulutuksina myös Turussa.

Koulutukset ja jäsentilaisuudet. Kuvituskuvassa Olli Hakala

Tarjolla on kirjoja mm. talous- ja henkilöstöhallinnosta, johtamisesta ja juridiikasta. Voit ostaa kaikki kirjamme joko painettuina tai e-kirjoina. Saat kirjamme myös kätevinä sähköisinä kokoelmina Ammattikirjastossa.

Jatkuvasti päivittyvät digitaaliset palvelut, KauppakamariTieto ja KoulutusOnline, pitävät tietosi ja taitosi ajan tasalla. KauppakamariTieto on digitaalinen tietopankki, joka sisältää ajantasaisimman tiedon muun muassa taloushallinnosta, työsuhdeasioista ja ulkomaankaupasta. KoulutusOnlinen verkkokursseilla voit puolestaan kouluttautua omaan tahtiisi missä ja milloin vain. Koulutuksissa on jäsenille muita edullisemmat hinnat, ja tarjolla on ajoittain myös maksuttomia tietoiskuja ja koulutusmahdollisuuksia.

Johtajaklubissa saat uutta inspiraatiota ja näkökulmia työhösi. Tapaamisissa kuulet suosittujen puhujien alustukset johtajuuden eri kulmilta ja pääset pohtimaan aiheita kollegoidesi kanssa. Klubissa kasvatat paitsi osaamistasi myös verkostojasi.

Turun kauppakamarin kuvituskuva

Mielessä kysyttävää?

OLLI HAKALA, yhteyspäällikkö, puh. 050 601 77, olli.hakala (at) kauppakamari.fi

SATU LEHENBERG, asiantuntija, puh. 040 188 2128, satu.lehenberg (at) kauppakamari.fi


  Jäsenmaksuperusteet

  Yritykset

  Henkilökunnan lukumääräJäsenmaksu
  1-4236 €
  5-9314 €
  10-19445 €
  20-49664 €
  50-99998 €
  100-1991.976 €
  200-4993.870 €
  500 tai yli5.069 €

  Alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt*

  Jäsenmaksu 236 euroa (*Kauppakamarialueella toimivien kokonaishenkilömäärän mukaan maksavien yritysten alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt)

  Valtion ja kuntien liikelaitokset

  Jäsenmaksu 469 euroa

  Kunnat

  Jäsenmaksu 0,20 senttiä/asukas. Alin jäsenmaksu 236 euroa.

  Yhdistykset, säätiöt

  Jäsenmaksu 236 euroa