Jäsenedut ja jäsenmaksuperusteet

liity

 

 

 

Jäsenenä yritys voi hyödyntää seuraavia jäsenetuja:

Lakimiehen palvelut

Maksuton puhelinneuvonta mm. työsuhteeseen, verotukseen ja yritysjuridiikkaan liittyvissä asioissa. Yhteystiedot: Johtaja/Juristi Paula Virri p. (02) 274 3421 tai  paula.virri@turku.chamber.fi.

Koulutus

Ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta mm. talous- ja palkkahallinnosta, verotuksesta ja ulkomaankauppaan liittyvistä kysymyksistä. Käytössäsi Suomen parhaimmat asiantuntijat, edullisella jäsenhinnalla!

Ulkomaankaupan asiakirjat

50 %:n alennus ATA carnet -tulliasiakirjoista sekä sähköisten asiakirjojen tulostus maksuttakansi lehti
♦ Maksuton puhelinneuvonta jäsenille ulkomaankaupan asiakirjoja koskevista vaatimuksista

Kauppakamarilehti painettuna

Painettu Kauppakamari -jäsenlehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.  Kauppakamari on ajan hermolla elinkeinoelämää koskevissa asioissa, mm. verotuksessa, työsuhdeasioissa, kansainvälisissä ja EU-asioissa sekä elinkeinolainsäädännössä. Jäsenyritykset voivat tavoittaa kauppakamarin n. 1600 jäsenyritystä ilmoittamalla edullisesti Kauppakamari-lehdessä!

Vuosikirja ja kontaktit

Vuosikirja Turun kauppakamarin vuosikirja ilmestyy kerran vuodessa ja tavoittaa tärkeimmät päättäjät niin Turussa kuin muualla Varsinais-Suomessa. Vuosikirja sisältää tiiviin tietopaketin Varsinais-Suomen elinkeinoelämästä ja kauppakamarin toiminnasta ja siinä on lueteltu Turun kauppakamarin jäsenyritykset. Vuosikirjan suositusta toimialahakemistosta löytyy tuotteiden ja palvelujen tarjoajia. Ilmoittaminen toimialahakemistossa on maksullista ja mahdollista vain kauppakamarin jäsenyrityksille.

Taloushallinnon ja ulkomaankaupan kansiot jäsenhintaan

♦ Palkkakansiot (Työpaikan lait, Palkanlaskenta, Työsuhdeasiat)
♦ Kirjanpitokansio
♦ ALV-kansio
♦ Verokansio
♦ Ulkomaankaupan perustieto ja asiakirjat sekä kuljetus, huolinta ja tullaus

Verkostoituminen

Turun kauppakamarissa on jäseniä yli 1500, Suomessa yli 18.000 ja maailmassa kymmeniä miljoonia. Järjestämme jäsenillemme ilmaisia verkostoitumistilaisuuksia noin kerran kuussa. Näitä ovat mm. aamukahvit, lounaat, afterwork-tilaisuudet ja kauppakamarigolf.

Messulippuja Turun messukeskukseen jäsenhintaan

Jäsenetuhintaisia messulippuja voi tilata Turun Messukeskuksesta. Jäsenalennus on –50 % normaalihinnasta 12–20 €/kpl. Minimitilauksen määrä on 20 lippua/tapahtuma. Tilaus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen messutapahtumaa osoitteeseen: leena.uutela@turunmessukeskus.fi. Mainitse tilauksessa messutapahtuman nimi, messulippujen määrä, yhteyshenkilö ja hänen sähköpostiosoitteensa sekä laskutusosoite. Liput ja lasku lähetetään sähköpostitse.

Muut edut

Escrow-tietokoneohjelmien lähdekoodin talletuspalvelussa alennettu hinta jäsenille

10 %:n alennus Keskuskauppakamarin ansiomerkeistä

Lakimiesliiton ja Kuntakamarin koulutukset jäsenhintaan

Jäsenmaksuperusteet 2017

Yritykset

Henkilökunnan lukumäärä Jäsenmaksu
1-4 226 €
5-9 302 €
10-19 427 €
20-49 638 €
50-99 959 €
100-199 1.899 €
200-499 3.720 €
500 tai yli 4.873 €


Alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt tmv

Kauppakamarialueella toimivien kokonaishenkilömäärän mukaan maksavien yritysten alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt: jäsenmaksu 226 euroa.

Valtion ja kuntien liikelaitokset
Jäsenmaksu 451 euroa.

Kunnat
28,0 senttiä/asukas. Alin jäsenmaksu 226 euroa.

Yhdistykset, säätiöt ym.
Jäsenmaksu 226 euroa.

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2017. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy