Jäsenedut ja jäsenmaksuperusteet

Miksi liittyä?
Turun kauppakamarin jäsenyyden tuomat edut

Verkostoituminen ja tapahtumat

Turun kauppakamarissa on noin 1900 jäsenyritystä, joissa työskentelee yli 100 000 henkilöä. Järjestämme jäsenillemme säännöllisesti erilaisia maksuttomia ja ajankohtaisia verkostoitumistilaisuuksia niin etä- kuin lähitilaisuuksinakin. Niihin toivomme jäsenten aktiivisesti osallistuvan ja näin hyödyntävän mahdollisuuden tutustua jäseniin. Verkostoituminen on erityisen tehokasta myös valiokuntatoiminnassamme. Voit tutustua ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan täällä

Kauppakamarin sali

Koulutukset

Tarjolla on ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta muun muassa talous- ja palkkahallinnosta, verotuksesta ja ulkomaankauppaan liittyvistä kysymyksistä. Koulutusta järjestämme yhdessä Helsingin kauppakamarin kanssa. Kauttamme käytössäsi ovat Suomen parhaimmat asiantuntijat, edullisella jäsenhinnalla! Järjestämme jäsenyrityksillemme myös paljon maksuttomia tilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Koulutuksia järjestetään niin lähikoulutuksena kuin etänäkin. Tutustu koulutuksiin ja tapahtumiin tästä.

Koulutus Turun kauppakamari

Maksuton lakineuvonta

Turun kauppakamari tarjoaa jäsenilleen maksuttomia neuvontapalveluita muun muassa työsuhteeseen, verotukseen ja yritysjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä

Turun kauppakamari

Kansainväliset palvelut

Jäsenyrityksenä saat maksutonta puhelinneuvontaa ulkomaankaupan asiakirjoja koskevista vaatimuksista, 50 %:n alennuksen ATA carnet -tulliasiakirjoista. Lue lisää vientiasiakirjoista täältä
Kansainvälisyyteen liittyvistä aiheista löydät lisätietoa täältä

Turun kauppakamari

Ajankohtainen tieto

Viikottaisessa uutiskirjeessä jäsenille saat ajankohtaista tietoa alueen asioista ja tulevista tapahtumista. Toteutamme mm. jäsenkyselyitä, joiden kautta vaikutamme ja keräämme tietoa suoraan jäseniltä. Viestimme aktiivisesti X:ssä ja Linkedinissä, jotka kannattaa ottaa seurantaan.

Kauppakamari-jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jutut käsittelevät paitsi alueellisesti myös valtakunnallisesti kiinnostavia aiheita. Lehteen on tarjolla maksullista ilmoitustilaa jäsenille.

Turun kauppakamarin vuosikirja ilmestyy kerran vuodessa ja tavoittaa tärkeimmät päättäjät niin Turussa kuin muualla Varsinais-Suomessa. Vuosikirja sisältää tiiviin tietopaketin kauppakamarin toiminnasta ja siinä on lueteltu Turun kauppakamarin jäsenyritykset. Vuosikirjan suositusta toimialahakemistosta löytyy tuotteiden ja palvelujen tarjoajia. Ilmoittaminen toimialahakemistossa on maksullista ja mahdollista vain kauppakamarin jäsenyrityksille.


  Jäsenmaksuperusteet

  Yritykset

  Henkilökunnan lukumääräJäsenmaksu
  1-4236 €
  5-9314 €
  10-19445 €
  20-49664 €
  50-99998 €
  100-1991.976 €
  200-4993.870 €
  500 tai yli5.069 €

  Alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt*

  Jäsenmaksu 236 euroa (*Kauppakamarialueella toimivien kokonaishenkilömäärän mukaan maksavien yritysten alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt)

  Valtion ja kuntien liikelaitokset

  Jäsenmaksu 469 euroa

  Kunnat

  Jäsenmaksu 0,20 senttiä/asukas. Alin jäsenmaksu 236 euroa.

  Yhdistykset, säätiöt

  Jäsenmaksu 236 euroa

  Jäsenlogo

  Turun kauppakamarin jäsen -logoa saavat käyttää kaikki Turun kauppakamarin jäsenet omassa viestinnässään. Voit tallettaa logon käyttöösi tästä.