Jäsenedut ja jäsenmaksuperusteet

Jäsenenä yritys voi hyödyntää seuraavia jäsenetuja

Verkostoituminen

Turun kauppakamarissa on yli 1800 jäsenyritystä, joissa työskentelee yli 100 000 henkilöä. Järjestämme jäsenillemme koko ajan erilaisia maksuttomia verkostoitumistilaisuuksia. Näitä ovat muun muassa erilaiset aamukahvit, lounaat ja afterwork-tilaisuudet. Verkostoituminen on erityisen tehokasta myös valiokuntatoiminnassamme.

Koulutukset ja tapahtumat

Ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta muun muassa talous- ja palkkahallinnosta, verotuksesta ja ulkomaankauppaan liittyvistä kysymyksistä. Käytössäsi ovat Suomen parhaimmat asiantuntijat, edullisella jäsenhinnalla! Järjestämme jäsenyrityksillemme myös paljon maksuttomia tilaisuuksia ajankohtaisista aiheista. Tutustu koulutuksiin ja tapahtumiin tästä.

Maksuton lakineuvonta

Turun kauppakamari tarjoaa jäsenilleen maksuttomia neuvontapalveluita muun muassa työsuhteeseen, verotukseen ja yritysjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää täältä.

Ajankohtainen tieto

Viikottaisessa uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa alueen asioista ja tulevista tapahtumista.

Painettu Kauppakamari-jäsenlehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.  Kauppakamari on ajan hermolla elinkeinoelämää koskevissa asioissa, mm. verotuksessa, työsuhdeasioissa, kansainvälisissä ja EU-asioissa sekä elinkeinolainsäädännössä. Jäsenyritykset voivat tavoittaa kauppakamarin noin 1600 jäsenyritystä ilmoittamalla edullisesti Kauppakamari-lehdessä!

Turun kauppakamarin vuosikirja ilmestyy kerran vuodessa ja tavoittaa tärkeimmät päättäjät niin Turussa kuin muualla Varsinais-Suomessa. Vuosikirja sisältää tiiviin tietopaketin Varsinais-Suomen elinkeinoelämästä ja kauppakamarin toiminnasta ja siinä on lueteltu Turun kauppakamarin jäsenyritykset. Vuosikirjan suositusta toimialahakemistosta löytyy tuotteiden ja palvelujen tarjoajia. Ilmoittaminen toimialahakemistossa on maksullista ja mahdollista vain kauppakamarin jäsenyrityksille.

Kansainväliset palvelut

Jäsenyrityksenä saat maksutonta puhelinneuvontaa ulkomaankaupan asiakirjoja koskevista vaatimuksista, 50 %:n alennuksen ATA carnet -tulliasiakirjoista sekä sähköisten asiakirjojen tulostuksen maksutta.

Turun kauppakamarin jäsen -logoa saavat käyttää kaikki Turun kauppakamarin jäsenet omassa viestinnässään.

Muut edut

  • Messulippuja Turun messukeskukseen jäsenhintaan: Jäsenalennus on –50 % normaalihinnasta 12–20 €/kpl. Minimitilauksen määrä on 20 lippua/tapahtuma. Tilaus kannattaa lähettää hyvissä ajoin ennen messutapahtumaa osoitteeseen: info@turunmessukeskus.fi. Mainitse tilauksessa messutapahtuman nimi, messulippujen määrä, yhteyshenkilö ja hänen sähköpostiosoitteensa sekä laskutusosoite. Liput ja lasku lähetetään sähköpostitse.
  • 10 %:n alennus Keskuskauppakamarin ansiomerkeistä 
  • Helsingin seudun kauppakamarin koulutukset sekä kirjat ja KauppakamariTieto-verkkopalvelut jäsenetuhintaan, tutustu tästä

Jäsenmaksuperusteet

Yritykset

Henkilökunnan lukumäärä Jäsenmaksu
1-4 231 €
5-9 308 €
10-19 436 €
20-49 651 €
50-99 978 €
100-199 1.937 €
200-499 3.794 €
500 tai yli 4.970 €

Alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt*

Jäsenmaksu 231 euroa (*Kauppakamarialueella toimivien kokonaishenkilömäärän mukaan maksavien yritysten alaorganisaatiot, tytär- ja sisaryhtiöt)

Valtion ja kuntien liikelaitokset

Jäsenmaksu 460 euroa

Kunnat

Jäsenmaksu 29,0 senttiä/asukas. Alin jäsenmaksu 231 euroa.

Yhdistykset, säätiöt

Jäsenmaksu 231 euroa

 

 

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy