Tervetuloa kauppakamarin koulutuksiin!

Osaava henkilöstö, menestyvä yritys!

Kauppakamari tarjoaa laadukasta ajankohtaiskoulutusta monipuolisista aiheista. Kauppakamarin järjestämän ajantasakoulutuksen avulla yritysten henkilökunnalla on mahdollisuus päivittää tietonsa muun muassa muuttuneista talous- ja palkkahallinnon, verotuksen ja HR:n asiakokonaisuuksista. Muita keskeisiä koulutusaiheita ovat esimerkiksi esimiestyö ja johtaminen, hallitustyöskentely, kansainvälistyminen ja yritysturvallisuus.

 

TIEDOKSI: Kauppakamarin Koulutuksen ilmoittautumisissa saattaa olla hetkellistä ongelmaa menossa olevan verkkokauppauudistuksen vuoksi. Mikäli sinulla on ongelmaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi

 

Tulevat koulutukset

Vaihda näkymää:
Koulutuskalenteri
Lista
Kaikki koulutukset
Talous & verotus
Työsuhde & HR
Juridiikka
Johtaminen & esimiestyö
Myynti, markkinointi & viestintä
Kansainvälistyminen
Tietotekniikka
HHJ
Livestreamit
Webinaarit
Matkaseminaarit
Riskit & tietoturva
Muut koulutukset
Kurser på svenska

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2021. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy